Karmatisztító szertartások



Szabadulj meg a terheidtől és az adósságaidtól az év végén!Ha a 2018-as viselkedésed miatt lehetnek karmikus adósságaid és terheid, akkor igyekezz minél több jót tenni, ami mellett elvégezheted az alábbi karmatisztító varázslatokat is, amiket telihold vagy fogyó hold idejére ütemezz!

A megbocsátás varázsigéje: Egy fehér gyertyába karcold bele a nevedet, és gyújtsd meg! Égess zsálya füstölőt! Lélegezz mélyeket, jusson eszedbe, hogy mi az, amit nem sikerült megbocsátanod, ami teher a lelked számára!

Érezd át, amit ez a dolog okoz, majd mondd el a varázsigét:

Adjon a Mi Urunk erőt ahhoz, hogy megbocsássak. Borítsa be fénnyel és szeretettel a lelkemet, hogy kiűzze a mérget és a sötétséget. Engedje, hogy lelkem újra szabadon lélegezzen, és ne fojtogasson a harag, a fájdalom és a veszteség érzete. Fény Ura, ragyogd be lelkemet, mert készen állok arra, hogy megbocsássak. Megbocsátok… (magamnak/X-nek, annak, akinek kell.)”

Képzeld el, hogy árad az égiek szeretete, fénye, ami beburkol, megmelengeti a lelkedet, miközben a rossz érzés elpárolog belőled. Maradj ebben az állapotban, amíg jól esik!

Az elengedés igéje: Annyi fehér gyertyára lesz szükséged, amennyi dolgot szeretnél elengedni. Karcold bele mindegyik gyertyába, hogy mit képvisel, és gyújtsd meg! Égess szantál vagy tömjén füstölőt!

Vegyél elő cetliket, amikre írd le, amiket el szeretnél engedni! Ha lélekben felkészültél, akkor kezdheted a szertartást! Gondold át, hogy mitől szeretnél megszabadulni, majd mondd el a varázsigét:

Elengedem azt, ami nem szolgál és elengedem azt, ami teher. Elengedem, ami fáj, és ami megmérgez. Lelkem holnaptól olyan tiszta legyen, mintha testembe kerülésének idején.”

Most egyesével égesd el a cetliket a hozzátartozó gyertyával, miközben mondd ezt: „Nincs több X (nevezd meg, amit elengedsz), már nem terhel többé.”

Amikor végeztél, akkor a hamvakat szórd a szélbe ezzel a szavakkal:Lelkem könnyű, mint a pihe.”

A következő napokban égesd végig a gyertyákat!

Lélekteher oldó varázsige: Karcold bele a nevedet és a születési dátumodat egy fekete gyertyába és gyújtsd meg! Égess zsálya füstölőt, hangolódj rá a célodra, gondold át, hogy milyen lelki terheket cipelsz!

Ha mindent felidéztél, akkor mondd el ezt a varázsigét:

Ideje letennem terheimet és végleg elengednem. Nem cipelem őket tovább, elhajtom magamtól őket, hogy tiszta lélekkel léphessek át a következő évben. Nem nyomja több teher a lelkemet. Tiszta, mint a hó, holnaptól új fejezet veszi számomra kezdetét.”

Képzeld el, hogy egy úton otthagyod a csomagjaidat, amiken különböző feliratok vannak, így például az, hogy „harag”! Hagyd hátra a csomagokat és érezd könnyűnek, boldognak magad! A szertartás utáni napokban égesd le a gyertyát!

Karmikus adósságoldó varázsige: Karcold a nevedet és az adósság szót egy fekete gyertyába, majd gyújtsd meg, és füstölj babérral vagy tömjénnel! Gondold át, hogy volt-e olyasmi az elmúlt évben, amivel esetleg valamiféleképpen ártottál.

Eközben érd el a nyugalmi állapotot, majd mondd el ezt:

Uram, halld meg lelkem sóhaját, mely súlyos terhektől szenved. Adj nekem lehetőséget arra, hogy még az idén letudhassam adósságaimat. Őszintén sajnálom, hogy vétkeztem, hogyha ártottam és hálás vagyok minden segítségért, amit kaptam. Segíts nekem kiegyenlíteni számlámat, hogy tiszta lélekkel léphessek át az újesztendőbe.”

Égesd le a gyertyát! A következő napokban igyekezz minél több jót cselekedni, viszonozd a segítséget, amit kaptál, vagy kérj bocsánatot attól, akinek valamilyen formában ártottál!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló