Milyen szerelmi változásra számíthatsz 2018 karácsonyán?



Tudd meg a csillagjegyedtől, hogy mire számíthatsz a párkapcsolat terén!Kos: Ha kapcsolatban vagy, akkor most duplán mutasd ki, hogy mit érzel a párod iránt! Amennyiben ezt megteszed, elnézed a kisebb dolgokat neki, akkor elkerülheted a vitákat, és sokkal szebbé teheted a karácsonyt. Ha párt keresel, akkor a hódolóid közül válassz egyet, aki számodra sem közömbös!

Bika: Ha mostanában sokat veszekedtetek a pároddal, akkor a karácsony ismét összehozhat benneteket, és sikerülhet mindent átbeszélnetek. Ha párt keresel, akkor hallgass a szívedre, mert karácsonyig megérkezhet életed szerelme.

Ikrek: Ha van párod, de mostanában elhanyagolhattátok egymást, akkor karácsonykor ismét egymásra fogtok találni! Ha párt keresel, akkor a karácsonyi időszakban több jelölt közül választhatsz.

Rák: Ha van párod, akkor karácsonykor visszatalálhatsz a régi önmagadhoz, akibe a kedvesed anno beleszeretett, ez pedig feledhetetlenné fogja varázsolni az ünnepet. Ha párt keresel, akkor légy résen, mert a legváratlanabb helyen, helyzetben találkozhatsz életed szerelmével!

Oroszlán: Ha van párod, és mostanában elég sokat veszekedtetek, akkor a karácsony környékén elül a körülöttetek lévő vihar. Ha párt keresel, akkor mozdulj ki a négy fal közül, mert megtalálhatod az új kedvesedet!

Szűz: Párkapcsolat esetén ki kell zárnod a külvilágot karácsonykor, mert csak így kerülheted el a feszültséget. Ha párkereső vagy, akkor ideje lezárnod, elengedned a múltat, és meg kell nyílnod afelé, amire vágysz!

Mérleg: Párkapcsolat esetén sok olyan dolgot elzárhattál magadban, amivel nem akartad megbántani a kedvesedet, ám a karácsonyotok csak akkor lehet boldog, ha tisztázod vele ezeket a dolgokat. Ha párt keresel, akkor sokat javíthatsz az esélyeiden azzal, ha nem várod el, hogy a másik pontosan megfeleljen az elvárásaidnak.

Skorpió: A kimerültséged miatt kevésbé vagy tekintettel másokra, így a párodra, aki esetében nem kizárt, hogy túl nagy feneket kerekítettél egy-két szerencsétlenebb megnyilvánulásának, amit már nagyon megbánt. Karácsonykor azonban stabilizálhatod a kapcsolatot. Ha párt keresel, akkor csak halvány remény van arra, hogy karácsonykor megváltozik a helyzeted.

Nyilas: Ha van párod, akkor karácsonykor lehetőségetek lesz arra, hogy erősebbé tegyétek a köztetek lévő köteléket. Párkeresőként élvezd a népszerűséget, de ne köteleződj el, mert az elkapkodott lépés lenne. Légy türelmes, mert közel jár életed szerelme!

Bak: Ha van valakid, akkor karácsonykor felülbírálhatod az eddigi nézetedet, és rájöhetsz, hogy az elköteleződés nem jelenti azt, hogy elveszted az önállóságodat. Ha nincs párod, akkor is szakíthatsz néhány korábbi attitűdöddel, amitől csak még vonzóbbá válhatsz.

Vízöntő: Ha van párod, akkor az ünnep hatására vágyakozni kezdhetsz az után, aki már a tiéd. Ennek hatására teljesen feloldódhatsz a kapcsolatban, aminek leginkább a párod fog örülni, mert régóta várja ezt a fajta önátadást tőled.

Ha párkereső vagy, akkor valakinek csak te jársz a fejében, ám nincs elég bátorsága ahhoz, hogy lépjen, ezért tőled vár egy jelet. Nézz körül magad körül, mert rá fogsz jönni, hogy ki ez a személy!

Halak: Hatalmas nagylelkűség árthat a párkapcsolatodnak, ezért az ünnepi rohanásban igyekezz kicsit feltöltődni. Keresd meg karácsonyra a régi énedet, mert a párod hálás lesz érte!

Ha nincs párod, akkor az égi hatások kedvezően hathatnak a vonzerődre, aminek eredményeként talán már karácsonyra is lesz valakid.

(Forrás: egijoslat.hu)

Ajánló

Ajánló