Hogyan változhat a szerelmi életed 2019-ben?



Tudd meg, hogy mire számíthatsz a csillagjegyed alapján a párkapcsolat terén!2018 végén egyre többet gondolunk arra, hogy mit hozhat a következő esztendő, például a szerelemben. Megtaláljuk-e életünk szerelmét, előrébb lépünk-e a meglévő kapcsolatban. Egyáltalán fontos szerepet kap-e a szerelem 2019-ben, vagy inkább az egészség és a karrier lesz a prioritásunk?

Vajon rád mi vár a szerelem terén? Tudd meg a csillagjegyedtől!

Kos: Ha mostanában nem történt veled semmi az érzelmek terén, akkor ne légy pesszimista a 2019-es évvel kapcsolatban, mert drasztikus, de számodra előnyös, változást hoz a következő esztendő!

Bika: 2019 izgalmas és kalandos szexuális életet hoz neked. Amennyiben eddig csak a képzeletedben játszottál el néhány pikánsabb dologgal, akkor ideje azokat őszintén felvállalnod, mert ezek által jobban megismerheted önmagad és változatosságot hozhatsz az ágyban, ha hosszabb ideje van párod.

Ikrek: Túl magas elvárásokat támasztasz mások elé, ha szerelemről volt szó, emiatt 2019-ben sem fog megérkezni az igazi. Rá kell jönnöd, hogy ki kell lépned a komfortzónádból, ha szerelemre vágysz.

Rák: 2019-ben az egészséged és a jólléted sokkal jobban le fogja kötni a figyelmedet, mint a szerelem, ám a boldogságod, magabiztosságod és az egészséged pont olyan dolgok lesznek, amelyek hatására egyre több potenciális partner jelenik meg körülötted.

Oroszlán: 2019-ben szabadjára engeded az eddig magadba zárt lendületet. A magabiztosságod és az önértékelésed nőni fog a következő tizenkét hónapban, ám arra azért vigyázz, hogy ne légy egoista!

Szűz: A saját korlátaid jelentik a legnagyobb akadályt a szerelmi életedben. Nem lesz könnyű, de 2019-ben le kell rombolnod a falaidat, és végre magadhoz kell engedned másokat!

Mérleg: Teljesen ellehetetleníti a szerelmi életedet az, hogy túl sokat rágódsz a múltban átélt fájdalmakon és csalódásokon, ugyanis ezek miatt nem tudsz romantikus kapcsolatot kialakítani, ám 2019-ben végre lehetőséged lesz arra, hogy mindezen túltedd magad.

Skorpió: Ha belátod, hogy muszáj kockázatot vállalnod, ha meg akarod találni életed szerelmét, akkor 2019-ben minden égi támogatást megkaphatsz ahhoz, hogy kilépj a komfortzónádból. Ha kapcsolatban élsz, akkor az élet új szegleteit ismerhetitek meg a pároddal 2019-ben. Amennyiben párkeresőként vágsz neki az évnek, akkor készülj fel, hogy sok tapasztalattal fogsz gazdagodni.

Nyilas: 2019-ben megjelenhet egy régi szerelmed, hogy visszatereljen a régi útra. Ha megbízol a megérzéseidben, akkor tudni fogod, hogy ebből csak újabb csalódás lehetne.

Bak: A karrieredben és a magánéletedben is komoly előrelépést tehetsz 2019-ben, mert minden a céljaid, vágyaid felé fog terelni. Ha eközben még életed szerelmével is találkozol, az csak kellemes ráadás.

Vízöntő: Mostanában elzártad magad minden olyan érzelem elől, amiről úgy gondoltad, hogy gyengévé, sebezhetővé tesz, de 2019-ben úgy érezheted, hogy túl sok minden vesz körül, ám idővel hozzá fogsz szokni a szenvedélyhez és a vágyhoz.

Halak: 2019-ben úgy érezheted magad, mintha érzelmi hullámvasúton ülnél. A szerelmi életedben lesznek szenvedélyes románcok, szívet tépő szakítások. 2019-ben is emlékezz, hogy remek dolgok várnak rád az életben!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló