Miért adhatsz hálát?



Mindenki másért érezheti magát szerencsésnek, de a horoszkóp szerint általánosságban álmodható, hogy minden csillagjegy esetében megjelölhető az, amiért hálás lehet.Kos: Azokért a barátaidért és családtagjaidért lehetsz a leghálásabb, akikre felnézhetsz. Kosként sokak számára te vagy a példakép, ám jól tudod, hogy ma aligha lehetnél pozitív példa, ha nem lettek volna azok, akikre felnézhettél.

Bika: Azért lehetsz hálás, mert megvan a képességed és az erőd ahhoz, hogy kiállj azért, amiben hiszel. Bikaként néha makacs, csökönyös lehetsz, ám amikor mások sodródnak az árral, akkor te képes vagy szembemenni azzal, és hálás vagy azért, hogy ehhez elég erőt kaptál.


Ikrek: Elsősorban azért lehetsz hálás, mert képes vagy örülni az élet apró dolgainak. Míg mások hagyják, hogy elnyelje őket a stressz, a jövőjük miatti folyamatos aggódás, ami miatt nem látják meg azt a sok jót, amit az élettől kaptak, addig te életedet ezek édesítik meg.

Rák: Azért lehetsz hálás, mert van kivel megosztanod az örömödet és a szeretetedet. Az összes állatövi jegy közül a Rák az, aki a legtöbbet teszi azért, hogy a körülötte lévők szeretve érezzék magukat, ám akkor különösen hálás vagy, ha ezt az energiabefektetést viszonozzák neked.

Oroszlán: Azért lehetsz a leghálásabb, mert képes vagy örülni az ünnepeknek, függetlenül attól, hogy azok kicsik vagy nagyok, ráadásul te a hétköznapokat is különlegessé tudod varázsolni. Mindig a dolgok pozitív oldalát nézed, valamint megtalálod annak a módját, hogy megünnepeld a saját vagy mások életében bekövetkező sikereket.

Szűz: Leginkább azért lehetsz hálás, mert a legnagyobb káoszban is képes vagy a felszínen maradni, a körülötted lévők pedig a szükség órájában is számíthatnak a nyugodt erődre és a kiegyensúlyozott higgadtságodra.

Mérleg: Azért lehetsz a leghálásabb, mert minden helyzetben megtalálod az harmóniát és egyensúlyt teremtesz. Tudod, hogy ez a különleges képesség nem adatik meg mindenkinek, ezért szerencsésnek érezheted magad, hogy te rendelkezel ezzel az ajándékkal.

Skorpió: Azért lehetsz hálás, mert bárkivel képes vagy együtt érezni a környezetedből. Te magad valószínűleg nem nyílsz meg egykönnyen másoknak, ám még ebben az esetben is tudod, hogy mennyire fontos, hogy legyen az ember mellett valaki, aki mindenki másnál jobban ismeri és megérti.

Nyilas: Hálát adhatsz minden lehetőségért, amit eddig az élettől kaptál, de azokért is, amiket még kapni fogsz a jövőben. Nyilas csillagjegyűként tudhatod, hogy vannak az életben olyan dolgok, amiket könnyű készpénznek, biztosnak venni, ám te mégis képes vagy a maga teljességében megélni a pillanatokat.

Bak: Azért lehetsz hálás, mert elkötelezett vagy a céljaid iránt, és megvan a képességed arra, hogy sikeresen megvalósítsd a terveidet. Bakként a lehető legkeményebben dolgozol, magas elvárásokat tűzöl ki magad elé, ezért hálás lehetsz azért, hogy rendelkezel azzal az erővel, amivel képes vagy elérni ezeket.

Vízöntő: Minden jó dologért a világban, és azokért a lehetőségekért lehetsz hálás, amelyekkel segíthetsz másokon. Szabad szellemű, humanitárius személyiséggel vagy megáldva, aminek hála könnyen észreveszed, ha valaki segítségre szorul.

Halak: Szerencsésnek érezheted magad azért, mert érzelmileg nyitott vagy, képes vagy minden helyzethez és bárkihez kapcsolódni, valamint megérted az embereket, a kialakult szituációkat.

(Forrás: bien.hu)

Ajánló

Ajánló