Ilyen hatással lehet rád a január 21-ére virradó holdfogyatkozásMinden csillagjegy számára tartogat valamit a szuper vérhold.Magyarországon január 21-én, hajnali 4 óra 34 perc és 7 óra 51 perc között lesz megfigyelhető a teljes holdfogyatkozás, amit azért neveznek szuper vérholdnak, mert az égitest vörös színben fog ragyogni az égen. A különleges látványért érdemes lesz felkelni hétfő hajnalban. Ha esetleg elaludnál, akkor legközelebb három évet kell várnod arra, hogy újra esélyed legyen a jelenség megfigyelésére.

Az asztrológusok szerint a szuper vérhold fogyatkozása a csillagjegyekre is hatással lesz. Olvasd el, hogy rád vajon mi vár hétfőn!

Kos: Ha Kos a csillagjegyed, akkor a szerelmi éledben következhet be egy komoly esemény, például eljegyzés, teherbe esés, vagy valamilyen hasonló dolog. Arra is számíthatsz, hogy egy rendkívüli, jövedelmező, 2019-et nagyban meghatározó ötlet fogalmazódik meg benned.

Bika: Ha a Bika jegyben láttad meg a napvilágos, akkor a holdfogyatkozás hatására egy családtagodtól kaphatsz meglepő hírt. Arra is van esély, hogy az otthonod esik át egy nagy átalakításon, vagy költözés fog bekövetkezni.

Ikrek: Amennyiben az Ikrek jegy szülötte vagy, akkor a baráti körödbe hozhat jelentős változást a holdfogyatkozás, de az sem kizárt, hogy egy remek párkapcsolat veszi majd kezdetét.

Rák: Ha a Rák a csillagjegyed, akkor a horoszkóp szerint nagyszerű pénzkereseti lehetőséget teremthet neked a holdfogyatkozás. Arról is lehet szó, hogy végre megkapod a rég kiérdemelt előléptetést.

Oroszlán: Amennyiben az Oroszlán jegyben születtél, akkor a holdfogyatkozás hatására megkaphatod az előző heti kemény munkádért járó elismerést, valamint a nagyközönség is megismerheti a teljesítményedet.

Szűz: Ha a Szűz jegy szülötte vagy, akkor a horoszkóp azt jósolja neked, hogy a holdfogyatkozás hatására, végre sikerül normális keretek között lezárnod a kapcsolatodat egy rivális álbaráttal, akit aztán szépen elfelejthetsz.

Mérleg: Amennyiben a Mérleg csillagjegyet képviseled, akkor a holdfogyatkozás hatására megtalálhatod a lélek csapatodat, akikkel összefogva igazán népszerűvé válhatsz, az életedet pedig egy magasabb szintre emelheted.

Skorpió: Ha a Skorpió jegyben születtél, akkor a horoszkóp szerint olyan karrierlehetőséget kaphatsz, amelynek kihasználása hatalmas nyereséget hozhat a konyhádra. Arra is van esély, hogy vezetői szerepet kapsz a munkahelyeden.

Nyilas: Abban az esetben, ha a Nyilas a csillagjegyed, akkor a holdfogyatkozás egy hosszú távú lehetőséggel örvendeztethet meg, de az is lehetséges, hogy esélyed lesz egy csodás, tapasztalatokkal teli utazásra.

Bak: Amennyiben a Bak jegyben születél, akkor a horoszkóp azt jósolja neked, hogy a holdfogyatkozás hatására elmélyülhet a kapcsolatod egy számodra különleges személlyel, vagy végre elvághatod azt a köteléket, ami egy mérgező emberhez köt.

Vízöntő: Ha a Vízöntő a csillagjegyed, és van valami, amire legbelül már régóta keresed a választ, akkor a horoszkópnak jó híre van a számodra, ugyanis a holdfogyatkozás hatására végre kiderülhet az igazság.

Halak: Abban az esetben, ha a Halak jegy képviselője vagy, akkor a holdfogyatkozás hatására a testi és lelki jólléted magasabb szintre emelkedhet, te pedig képes leszel kitartani az új módszer mellett.

(Forrás: life.hu, blikkruzs.blikk.hu)

Ajánló

Ajánló