Hogyan találkozhatsz a lelki társaddal 2019-ben?



A csillagjegyed szerint mi kell a másik feled bevonzásához?A lelki társ nem biztos, hogy életed szerelmét fogja jelenteni, mert egy rokonban, barátban is felismerheted azt a személyt, akivel kapcsolatban úgy érzed, hogy nemcsak megértitek egymás lelkét, hanem jobbá is teszitek egymást.

Ha 2019-ben szeretnéd bevonzani az életedbe a lelki társadat, akkor olvasd el, hogy a csillagjegyed alapján ez hogyan történhet meg!

Kos: Ha 2019-ben képes leszel arra, hogy átengedd másnak az irányítást, valamint hajlandó leszel egyenrangú társként viselkedni, akkor meg fogod találni a lelki társadat.

Bika: Lehet, hogy már ismered a lelki társadat, mert nem szokásod ész nélkül beleugrani egy kapcsolatba, hanem előbb stabil alapot teremtesz ahhoz. Ha 2019-ben is így teszel, akkor idén megtalálhatod a lelki társadat.

Ikrek: Hála a tudásszomjadnak, rengetegféle lélekkel kerülhetsz kapcsolatba, tőlük pedig sokféle információt szerezhetsz a világról és a dolgok működéséről. Ha 2019-ben is ilyen nyitott maradsz, akkor találkozhatsz a lelki társaddal!

Rák: Kitartasz a megszokott rutinod és berögződéseid mellett, amiket már kialakítottál magadnak, ám a lelki társad az ismeretlenben, a változásban vár téged!

Oroszlán: Az életben az adás alapozza meg a legjobb kapcsolatokat. 2019-ben meg kell tanulnod, hogy nemcsak kapni fontos, hanem adni is! Ha sikerül jól működtetned az adok-kapok törvényt, akkor a lelki társad be fog sétálni az életedbe.

Szűz: Ha 2019-ben szeretnél találkozni a lelki társaddal, akkor meg kell tanulnod szeretni és elfogadni önmagadat olyannak, amilyen vagy, mert ezzel növelheted annak az esélyét, hogy teljes szívvel tudj szeretni valaki mást is.


Mérleg: Nagyon szereted, ha mindenkivel fenn tudod tartani a békét, de néha nem lehet finomkodni, muszáj kemény döntéseket hozni. 2019-ben a magabiztosságod és határozott döntéseid hozhatják el a lelki társadat.

Skorpió: Rengeteg dolog van, ami felé szenvedéllyel fordulsz, ám ennek irányítása néha kicsúszik a kezeid közül. Skorpióként hajlamos vagy végletek között sodródni, ezért az emberek hol a legjobb, máskor a legrosszabb formádban látnak. 2019-ben a kiegyensúlyozott lelki állapot lesz az, ami segíthet a lelki társaddal való találkozásban.

Nyilas: Ha 2019-ben szeretnél találkozni a lelki társaddal, akkor folytasd a kalandozást, mert az illetőnek a tiédhez hasonló habitussal kell rendelkeznie, tehát valamelyik kalandod során fog összehozni vele az élet.

Bak: Keményen dolgozol azért, hogy elérd a céljaidat, emellett pedig nem lehet könnyű még arra is időt szakítanod, hogy a lelki társadat keresd, pedig vele sokkal könnyebb és élvezetesebb lehetne az életed. 2019-ben nem kezelheted úgy a lelki társad keresését, mint egy újabb elintézendő feladatot. Add át magad az élménynek!

Vízöntő: Ha 2019-ben úgy érzed, hogy jó lenne találkozni a lelki társaddal, akkor muszáj leszel egy kicsit sebezhetővé válni, valamint tudnod kell azt is, hogy attól, hogy szerelmes leszel, még nem szabad feladnod azt, aki vagy!

Halak: Az álmodozó természeted sok ember kíváncsiságát felkelti, ám 2019-ben mégis jobb lenne, ha a földön maradnál! Idén ne engedd, hogy a látásodat elhomályosítsa a rózsaszín köd, kerüld a felelőtlen szerelembe esést, mert csak így találkozhatsz a lelki társaddal!

(Forrás: egijoslat.hu)

Ajánló

Ajánló