Melyik totemállat hozhat neked szerencsét 2019-ben?Egész évben támogathat a csillagjegyedhez párosított totemállat.Az indiai kultúra különleges tulajdonságokkal ruházzák fel az állatokat, akiktől támogatást, segítséget, szerencsét, védelmet kérnek. A horoszkóptól te is kapsz egy szerencsehozó totemállatot, akinek képét talizmánként tartsd magadnál 2019-ben!

Kos – Bölény: A totemállatod segíthet, hogy rátalálnod a vágyott élet felé vezető útra, miközben arra tanít, hogy értékeld azt, amit kapsz, amit már elértél, mert csak így lehet bőség az életedben.

Bika – Szarvas: A totemállatod abban lehet a segítségedre, hogy megfontolt döntéseket hozz, amelyek esetében hallgass a megérzéseidre! Bátorságot is kapsz tőle ahhoz, hogy áldozatot hozz a vágyaid beteljesítéséhez.

Ikrek – Bagoly: A bagoly segíthet a céljaidért folytatott harcban, és abban, hogy hallgass a megérzéseidre. Emellett a bagoly éjszakai állat, a legnagyobb kihívás esetén is helytáll, nagyszerű megfigyelő, gyors és csendes. Mindez olyan tulajdonság, amire neked is szükséged van.

Rák – Kolibri: Az életöröm és az időtlenség jelképe a kolibri, akinek gyorsasága neked is jót fog tenni, mert így sebesebben reagálhatsz bizonyos helyzetekre, gyorsabban fejlődhetsz és pörgősebb lehetsz a mindennapokban.

Oroszlán – Farkas: A totemállat abban segíthet neked 2019-ben, hogy megerősítsd a családi, munkahelyi, szerelmi kapcsolataidat, mert neked ezekre van szükséged ahhoz, hogy megvalósítsd a terveidet.

Szűz – Kígyó: A bölcsesség, az újjászületés és a beavatottság jelképe a kígyó, akinek gyógyerőt is tulajdonítanak az indiánok. Emellett a kígyó gyors, mozgékony, intelligens és türelmes, mindezt pedig te is megkapod tőle 2019-ben.

Mérleg – Puma: Az erő és a kitartás jelképe a puma, aki arra taníthat 2019-ben, hogy hogyan aknázd ki a képességeidet, hogy hozd ki azokból a lehető legtöbbet, valamint segíthet, hogy bízz magadban, és gyors, megfontolt döntéseket hozz a mindennapokban.

Skorpió – Sas: A totemállatod idén megtaníthat arra, hogy hogyan legyél szabad, miképpen élhetnéd önfeledt boldogságban az életedet, valamint hogyan kerülhetnél egyensúlyba önmagaddal és a környezeteddel.

Nyilas – Medve: A medve rávilágíthat az erősségeidre, amik esetében a tudomásodra hozhatja, hogy hogyan aknázhatod ki azokat.

Bak – Ló: A gyorsaság, az életerő és a szabadság jelképe a ló, aki a szabadság iránti vággyal ajándékozhat meg 2019-ben, de ahhoz is kedvet kaphatsz, hogy megéld az életedet, megvalósítsd a terveidet. A totemállatod abban támogathat, hogy legyőzd az akadályokat, akár önmagadat is. Idén végre a felszínre hozhatod a benned rejlő képességeket.

Vízöntő – Nyúl: A 2019-es totemállatod fel fogja gyorsítani az életedet, hogy gyorsabban reagálj a körülötted kialakuló helyzetekre, de abban is segíthet, hogy ne csak álmodozz, hanem tegyél is azért, hogy a vágyaid valósággá váljanak.

2019-ben a nyúl támogatni fog abban, hogy legyőzd a félelmeidet, ledöntsd a korlátaidat és felülmúld önmagad, de arra is megtanít, hogy tudj hallgatni és kivárni, ha erre van szükséged.

Halak – Teknős: A totemállatod abban segíthet, hogy 2019-ben megtaláld önmagadat, a lelki békédet, mert ezek kellenek ahhoz, hogy mindig otthon, biztonságban érezd magad, és boldog legyél. A teknős abban is a hasznodra lesz, hogy bölcs döntéseket hozz, semmit se kapkodj el, és légy mindig megfontolt a mindennapokban.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló