Valentin-napi horoszkóp



Te mire számíthatsz a szerelemben Valentin-napon?Kos: Ha van párod, akkor is számíthatsz egy apró figyelmességre tőle, amit legbelül el is vársz a kedvesedtől. Ha nincs párod, akkor számíts arra, hogy valaki meg szeretne hódítani!

Bika: Párkapcsolat esetén, már megbeszéltétek a szerelmeddel, hogy mivel fogjátok tölteni Valentin-nap estéjét. Ha nincs párod, akkor napközben megviselhet, hogy bárhova nézel, szerelmeseket látsz.

Ikrek: Idén úgy dönthetsz, hogy a Valentin-nap csodás alkalom arra, hogy elbeszélgessetek a pároddal a jövőtökről, esetleg a helyzetetekről. Ha nincs párod, akkor magadban utálhatod, hogy a környezetedet elárasztották a szerelmesek, míg te nem találsz magadnak társat. A bosszankodásnak azzal tudsz a legegyszerűbben véget vetni, ha a barátnőiddel töltöd a délutánt.

Rák: Párkapcsolat esetén romantikus esti összebújással, filmnézéssel és nassolással telhet a Valentin-napod. Amennyiben nincs párod, akkor mindent meg fogsz tenni annak érdekében, hogy eltereld a figyelmedet arról, hogy Valentin-nap van, ezért igyekszel hasznossá tenni magadat.

Oroszlán: Ha van párod, akkor jót tenne a kapcsolatotoknak, ha Valentin-napon romantikus, vagy legalább megértő lennél. Ha nincs párod, akkor könnyű flörtök tehetik érdekessé a Valentin-napodat, ugyanis lesznek, akik célul tűzik ki, hogy meghódítanak.

Szűz: Párkapcsolat esetén egy egészen banális dolog miatt kaphattok össze a kedveseddel Valentin-napon. Próbáljatok legalább arra törekedni, hogy ne haragban feküdjetek le aludni! Ha nincs párod, akkor Valentin-napon adhatnál esélyt annak, aki régóta próbál meghódítani!

Mérleg: Ha van párod, akkor egy „sima” randevú ígérettel próbálhat elcsalni otthonról, de neked mégsem megy átadni magad a romantikának, mert kissé feszült vagy, nyugalomra és békére vágysz, ugyanakkor nem akarod elrontani a párod napját. Végül ki fogtok egyezni.

Ha párt keresel, és egyszerre több vasat tartasz a tűzbe, akkor kellemetlen meglepetések érhetnek Valentin-napon.

Skorpió: Ha van párod, akkor nem kerekítettek nagy feneket a Valentin-napnak, de azért legbelül örülsz annak, ha a kedvesed kedveskedni próbál neked. Ha nincs párod, akkor Valentin-napon megint azon kezdhetsz gondolkodni, hogy mit csinálsz rosszul, amiért nem találsz senkit. Végül arra jutsz, hogy nem is érsz rá egy kapcsolatra.

Nyilas: Ha van párod, akkor a Valentin-napod nem úgy sikerül, ahogy eltervezted. Minden kicsúszik a kezedből, a dolgok félresiklanak, te pedig nem romantikus, hanem mérges, feszült hangulatba kerülsz délutánra. Ha nincs párod, akkor Valentin-napon élvezheted a plusz figyelmet, de arra azért ügyelj, hogy ne használjanak ki.

Bak: Ha van párod, akkor jelképes gesztussal és ajándékokkal lephetitek meg egymást Valentin-napon, ám arra mind a ketten oda fogtok figyelni, hogy ne essetek túlzásba a romantikával. Ha nincs párod, akkor Valentin-napon valaki komolyan felkeltheti az érdeklődésedet.

Vízöntő: Párkapcsolat esetén szeretnéd megünnepelni a Valentin-napot, de úgy tűnik, hogy a kedvesed elfeledkezett arról, hogy nem egy átlagos csütörtök a mostani, vagy csak semmi kedve sem lesz a romantikázáshoz.

Ha nincs párod, akkor rád is az vonatkozik, hogy mindent meg fogsz tenni annak érdekébe, hogy örömöt szerezz másoknak, akiktől rengeteg szeretet fogsz ezért kapni.

Halak: Ha van párod, akkor olyan meglepetés érhet Valentin-napon, amire egyáltalán nem számítottál, és amitől igazán szeretve érzed magad. Ha nincs párod, akkor Valentin-napon randevúra hívhatnak.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló