Samantha, egy rémisztő porcelánbaba története



2015-ben mesélte el élete legfélelmetesebb történetét Darla.A szellemtörténetek soha nem mennek ki a divatból, hiszen még manapság is sokan vannak, akik szívesen megosztják másokkal azokat a különös, félelmetes, megmagyarázhatatlan élményeket, amelyeket átéltek.

2015-ben Darla is így tett, amikor a porcelánbabájával kapcsolatban osztott meg egy olyan félelmetes történetet, ami nemcsak azokat fogja megrémiszteni, akik eleve irtóznak a porcelánbabákból, hanem azokra is rá fogja hozni a frászt, akiknek eddig semmi problémája sem volt a játékkal.

Darla szellemtörténete akkor kezdődött, amikor 7 évesen elment a piacra az anyukájával. A nézelődés közben a tekintete megakadt egy babán, aminek göndör barna haja, barna szeme, fehér, hamvas bőre és aranyszínű virágokkal díszített piros ruhácskája nagyon megtetszett a kislánynak.

Darla furcsának találta, hogy még senki sem vette meg a babát, ezért az anyukája elmagyarázta neki, hogy a baba porcelánból készült, nem arra való, hogy játszanak vele. Darla azonban nem akarta otthagyni, mert szerinte a baba szomorú volt, ő pedig fel akarta vidítani.

A kislány úgy érezte, hogy a porcelánbabának szüksége van rá, ezért nyaggatni kezdte az anyját, hogy vegye meg, de ő nem engedett a lánya könyörgésének. Néhány hónappal később Darla ajándékként megkapta ugyanazt a babát a nagybácsijától.

A kislány a Samantha nevet adta a játéknak, amihez minden éjjel beszélt. A játékot a szekrényen, egy dobozban tartotta, amihez madzagokkal erősítették. Amikor Darla 13 éves lett, akkor az apukájával új házba költöztek, ezért bedobozolták minden babáját, köztük Samanthát is.

A másik házban töltött első éjszakán Darla különös, zörgő hangot hallott az egyik doboz irányából. Közelebb ment, hogy megnézze, hogy mi a zaj forrása. Ekkor hatalmas villanást látott, majd minden elcsendesedett.

A kislány kinyitotta a dobozt, de nem látott semmi különöset, reggel azonban Samantha a földön hevert. Darla kipakolta a többi babáját is, Samantha madzagjait pedig elvágta, hogy a többi baba mellé állítsa, végül a dobozokat elégette.

Miközben a dobozok égtek, hirtelen hatalmas pukkanás kíséretében, a lángok hatalmasra nőttek és kék színűre változtak. Darla ettől nagyon megijedt, és gyorsan eloltatta a tüzet, mert attól félt, hogy valami gyúlékony anyag okozhatta a nagy tüzet, amihez nem használt se kerozint, se öngyújtót.

A furcsa jelenségek ezzel nem értek véget. Legközelebb Darla az udvaron foglalta el magát, amikor egy női hang a nevén szólította. A kislány rémülten rohant be a házba, ugyanis csak ő és az apja voltak otthon, senki más.

Este, amikor Darla próbált elaludni, megint meghallotta a hangot. A kislány ekkor visszakérdezett, hogy mit akar tőle a hang, ami ezt válaszolta:

Semmit. Kiszabadítottál, most már bármit megkaphatok, amit csak akarok.

Darla ekkor azt kérte, hogy mutassa meg magát, mire Samantha leesett a polcról, de nem tört össze, Azon az éjszakán Darla nem hallott mást, de ez nem nyugtatta meg. A következő napon összeszedte az összes babáját, és kidobta őket.

A szemeteskocsi még aznap elvitte a játékokat. Darla reméli, hogy soha többé nem látja viszont a porcelánbabát. De vajon hol lehet és mit csinálhat most Samantha?

(Forrás: rejtelyekszigete.com)

Ajánló

Ajánló