Húsvéti meglepetés az égiektől



A csillagjegyed alapján mivel ajándékozhatnak meg az angyalok az ünnep alkalmából?Kos: Fontos dologról szerezhetsz tudomást húsvétkor. Mivel az információ pozitív irányba terelheti az életedet, ezért járj nyitott szemmel és füllel, valamint hallgasd meg a rokonaidat, szeretteidet, mert azt nem tudhatod, hogy kitől kapod a remek tippet!

Bika: Húsvétkor meghitt napokkal lepnek meg az angyalok. Az ünnepi időszakban nagyon jól érezheted magad a szeretteiddel. Az égiek arról is gondoskodnak, hogy húsvétkor szerelemből, romantikából és szenvedélyből se szenvedj hiányt.

Ikrek: Az angyalok ajándéka számodra az, hogy Nagypéntektől vár rád a szórakozás, mert egy kis kirándulást, kalandot intéznek neked az égiek. Húsvétkor ne ülj otthon, hanem mozdulj ki, fogadd el a barátaid meghívását!

Rák: Az angyalok jó hírekkel örvendeztetnek meg húsvét alkalmából, ezért az ünnep napjain tartsd nyitva a füled, hogy biztos ne kerülje el a figyelmedet a téged, vagy a környezetedet érintő, felvillanyozó hír.

Oroszlán: Forró, fülledt napokkal lephetnek meg az angyalok húsvétkor. Kapcsolat esetén a párod lephet meg. Ha nincs párod, akkor légy nyitott, mert az angyalok szerelem első látásra élményével lephetnek meg ezekben a napokban.

Szűz: Az angyalok egy ajándékkal lephetnek meg húsvétkor. Talán végre megkapod azt, amire már régebb óta vágysz. Arról is lehet szó, hogy valaki egy jelképes, mégis sokatmondó ajándékkal örvendeztet meg. A legjobb az lesz, ha húsvétkor nyitott leszel, mert az is lehetséges, hogy egy ismeretlen személy ajándékoz meg.

Mérleg: Nyugodt, békés ünneppel lepnek meg az angyalok húsvétkor, aminek napjaiban senki és semmi nem tud felidegesíteni. A környezetedben mindenki normális lesz, úgyhogy nem kell kellemetlenségektől tartanod.

Skorpió: Jó nagy adag szerencsével lepnek meg az angyalok húsvétkor. A kérdés csak az, hogy ez miben fog megnyilvánulni? Ezt előre nem tudhatod meg, viszont abban biztos lehetsz, hogy az angyalok azon lesznek, hogy húsvétkor boldognak és elégedettnek érezd magad.

Nyilas: Az angyalok húsvéti meglepetése számodra az, hogy valaki rendkívül figyelmes és szeretetteljes lesz veled. Arra is van esély, hogy rendeződni fog egy problémás kapcsolatod. Húsvétkor egy régi baráttal is összetalálkozhatsz.

Bak: Az angyalok jó egészséggel ajándékoznak meg húsvétkor. Ha mostanában betegeskedtél, akkor az ünnep napjaiban rohamos javulásnak indulhat az állapotod. Erre akkor is számíthatsz, ha csak fáradt vagy, mert a testi és lelki fáradtságod is megszűnhet, és igazán kipihenheted magad.

Vízöntő: Az angyalok húsvéti ajándéka egy új barát vagy pár lehet. Az ünnep napjaiban megismerkedhetsz valakivel, akivel barátság, előnyös munkakapcsolat vagy szerelem is kialakulhat. Légy nyitott, mozdulj ki, mert egy kivételes személyt ismerhetsz meg, aki által az életed pozitív irányba fordulhat.

Halak: Az angyalok azzal lepnek meg húsvétkor, hogy összehoznak egy rég nem látott rokonnal vagy ismerőssel. Talán összefutsz egy gyerekkori barátoddal, esetleg szerelmeddel. Ez a találkozás biztos, hogy hatalmas meglepetésként fog érni.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló