Meglepő csavart tartogat az Árva



Ha szereted a kiszámíthatatlan történeteket, akkor ezeket a filmek érdemes megnézned.Árva: Miután egy átlagos család szörnyű tragédiát él át, örökbe fogadnak egy gyereket az árvaházból. Esther sok mindenben különbözik az osztálytársaitól, mégis gyorsan megkedvelik, és az új szüleivel is könnyen összeszokik.

A kezdeti békének hamarosan véget vet, hogy Esther beköltözése után megmagyarázhatatlan események jelentkeznek és keserítik meg a család életét. Arra senki sem számít, hogy mi áll a jelenségek hátterében.

Viharsziget: Két nyomozó érkezik egy isten háta mögötti elmegyógyintézetbe, hogy megtaláljanak egy gyilkosságért elítélt nőt, akinek sikerült megszöknie a szigorúan őrzött intézményből. Az épületben dolgozók különösen viselkednek, ezért Teddy, akit egyre különösebb álmok kínoznak, összeesküvésre gyanakszik. A befejezés után te is sokat fogsz gondolkodni az utolsó mondaton.

Közönséges bűnözők: Amikor a rendőrség bevisz öt közönséges bűnözőt, akkor azok úgy döntenek, hogy összeállnak. A banda sorra követi el az újabb és újabb bűntetteket, mígnem szembetalálják magukat Keyser Sözével, az alvilág egyik legkegyetlenebb figurájával.

A Közönséges bűnözők történetét az egyik férfi szemszögéből ismerheted meg, majd a befejezés után biztos, hogy újra akarod nézni, ugyanis a filmtörténelem egyik legzseniálisabb befejezésével ér véget.

Az őslakó: John Oldman egy hétköznapi történelemprofesszornak, de amikor hirtelen otthagyja az egyetemet, akkor a kollégái felkeresik, hogy magyarázatot kapjanak. Oldman elmeséli, hogy halhatatlan, ezért 10 évente új helyre kell költöznie. Állítása szerint már 14 000 éves, és rengeteg történelmi eseménynek volt a szemtanúja. A film meglepő befejezéssel ér véget.

Holtodiglan: A film elején Nick és Amy az ötéves házassági évfordulójukra készül, majd Amy eltűnik. Senki sem tudja, hogy mi történt, de a gyanús egyre inkább Nickre terelődik. A dolog mégsem ennyire egyszerű, ugyanis a visszaemlékezések során egyre jobban megismerheted a házaspár életét, hamarosan pedig képtelenség eldönteni, hogy melyik mond igazat.

Fűrész: Két férfi egy elhagyatott mosdóban tér magához. A lábuk össze van bilincselve. A helyiségben egy holttest is hever, mellette revolver és egy diktafon, amin a két férfi utasításokat kap. A főszereplőknek fogalmuk sincs, hogy mi történt, de ahogy telik az idő, a történet úgy vesz egyre váratlanabb fordulatokat, míg végül egy igen meglepő befejezéssel ér véget.

Bújócska: A 9 éves Emily úgy próbálja feldolgozni az anyja elvesztését, hogy összebarátkozik Charlie-val, aki valójában nem létezik. Emily képzeletbeli barátja egyre jobban zavarja a gyerek apját, ezért szakemberhez fordul. Aki orvosi segítséget kér.

Miután a több hónapos orvosi kezelés sem használ, a férfi úgy dönt, hogy a lányával elköltöznek, hátha a levegőváltozás hatására Emily elfelejti Charlie-t. A helyzet azonban romlik, az egyre több megmagyarázhatatlan esemény pedig az apát is elgondolkodtatja, hogy talán Charlie nem a képzelet szüleménye. A befejezés nem az lesz, amire számítasz!

Időhurok: Egy kocsmai beszélgetés során egy férfi hihetetlen történetet mesél. A film nagy kérdése az, hogy hogyan kapcsolódik egy fiatal leányanya, egy időügynök, egy íróként élő férfi és a városban robbantgató bűnöző élete? A befejezés hagy néhány megválaszolatlan kérdést.

(Forrás: bien.hu)

Ajánló

Ajánló