Mit üzen az Univerzum a csillagjegyednek?



Tudd meg, hogy miért történik veled az, ami most történik!Kos: Ha úgy érzed, hogy kutyaszorítóba kerültél, és azon jár az eszed, hogy mikor lélegezhetsz fel végre, akkor az Univerzumnak jó híre van, mert hamarosan eljön a pihenés és a béke ideje. Maradj erős és következetes!

Bika: Az Univerzum azt üzeni neked, hogy ez az időszak szóljon a barátságról és a párkapcsolatról. Függetlenül attól, hogy mit teszel, annak a központjába a barátaid, a haverjaid és a kedvesed álljon Bátran mutasd ki, hogy mennyire szereted, becsülöd és értékeled azt, aki a legközelebb áll a szívedhez!

Ikrek: Az Univerzum azt üzeni, hogy ne ülj fel az érzelmi hullámvasútra, mert most tökéletes az idő arra, hogy az elméddel és az intellektuális képességeiddel taposd ki magadnak az utadat! Érzelmileg azokhoz a helyzetekhez vagy hozzákötve, amelyek megölik a logikádat. Ha érzelmileg távol maradsz ezektől a szituációktól, akkor rá fogsz jönni, hogy hogyan kell helyesen cselekedned.

Rák: Ha azon morfondírozol, hogy beiratkozol egy kurzusra, esetleg részt veszel egy workshopon, akkor az Univerzum szerint erre tökéletes ez az időszak. Az Univerzum azt tanácsolja, hogy próbálj ki valami újat, hozz eddig nem tapasztalt élményeket az életedbe!

Oroszlán: Az Univerzumnak jó és rossz híre van a számodra, ugyanis a téged fenyegető helyzet a legrosszabbra fog fordulni, de ettől kezdve a dolgok jobbá fognak válni.

Szűz: Az Univerzum azt üzeni neked, hogy az érzelmi és spirituális kiteljesedés egy olyan kapcsolattal érkezik hozzád, ami készen áll arra, hogy egy olyan szintre emeljen, ami bizalmon és szereteten alapszik.

Mérleg: Az Univerzum az üzeni neked, hogy most azzal inspirálj másokat, hogy a közelükben vagy. A pozitív kisugárzásod, életszereteted, szenvedélyed mások példaképévé tesz a saját útjukon.

Skorpió: Az Univerzum azt üzeni neked, hogy ráléptél a gyógyulás útjára A folyamat során sikerült mindentől megszabadulnod, ami negatív érzelmeket váltott ki belőled. Most már mágnesként vonzod magadhoz azokat, akiknek ugyanerre van szükségük.

Nyilas: Ha az elmúlt időben nehezen teremtesz rendet magad körül, akkor az Univerzum most megnyugtat, hogy nincs ezzel semmi baj. Amennyiben képes leszel uralni a dolgokat, rugalmas, nyitott és szerény maradsz, akkor mindennek a végére fogsz járni.

Bak: Az Univerzum azt üzeni, hogy most a töltekezés és előrehaladás közepén jársz, de talán annyira erősen koncentrálsz a végeredményre, hogy közben nem gondolod át a dolgokat. Ha úgy rohansz a céljaid felé, hogy közben egy kicsit sem foglalkozol a körülötted lévő emberekkel, illetve a tetteid lehetséges következményeivel, akkor ezzel mérgező légkört teremtesz. Lépj egyet vissza, és gondolkodj, majd csak azt követően beszélj vagy cselekedj!

Vízöntő: Az Univerzum neked szóló üzenete az, hogy ne engedd, hogy a büszkeséged megakadályozzon a szívből jövő segítség elfogadásában! Ha támogatásért kiáltasz, akkor azt a legváratlanabb helyről kaphatod meg. Ha túl tudsz lépni a büszkeségeden, akkor meg fogod kapni a válaszokat a kérdéseidre.

Halak: Az Univerzum azt üzeni, hogy csak addig lehetsz sikeres, amíg kiegyensúlyozott vagy, akaratod erős és határozott. Abban az esetben, ha a fókusz és az akarat agresszióvá fajul, akkor az le fog téríteni a célodhoz vezető útról. Ne felejtsd el, hogy az egyensúly a lényeg!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló