Melyik gyakori álmod válhat valóra hamarosan?



Válassz egy lapot a lenti képről, hogy a ma hajnalban véget ért Trónok Harca világának zöldlátói elárulhassák, hogy mire számíthatsz a közeljövőben!  1. Valóra válik egy félelmed: A zöldlátók arra kérnek, hogy ébren is légy résen, ha gyakran álmodsz olyasmit, hogy attól félsz, kellemetlen, kínos helyzetbe hozd magad, esetleg elvesztesz egy számodra fontos dolgot, vagy anyagi nehézségeid támadnak!

Ha jobban figyelsz, akkor elkerülheted a bajt, mert valószínű, hogy az egyik félelmed fog valóra válni. Ettől ne ijedj meg, és ne gondolj rögtön a legrosszabbra! Ne felejtsd el, hogy a félelmek azért vannak, hogy legyőzd őket! Ha bekövetkezik a jóslat, akkor az azért lesz, hogy tanulj belőle!

2. Valami rendkívüli dolog történik veled: A zöldlátók azt üzenik neked, hogy hamarosan kellemes meglepetésekben lesz részed. Talán a természetfelettivel is kapcsolatba kerülhetsz, mert megjósolsz valamit, esetleg olyasmit látsz, amit rajtad kívül senki.

A láthatatlan világ keresni fogja veled a kapcsolatot, ezért lehet, hogy el kellene merülnöd a spiritualitásban, amiből kiderülhet, hogy ki vagy és mit kellene tenned.

3. Jó egészségre teszel szert vagy egy szeretted: A zöldlátók azt üzenik neked, hogy amennyiben mostanában gyakran álmodsz a saját vagy valaki más egészségi állapotával, akkor ez annak lehet a jele, hogy hamarosan egészségesek lesztek.

Abban az esetben, ha nem is teljes gyógyulásról lesz szó, akkor is legalább jobban fogod érezni magad, vagy az, akivel kapcsolatban ilyesmit álmodsz. Ez nem jelenti azt, hogy hagyj fel a kezeléssel, kúrával, hanem inkább arról van szó, hogy reményt, plusz erőt ad a jóslat.

4. Anyagi helyzeted számottevően javul: A zöldlátók szerint gyakran álmodhatod azt, hogy tele vagy pénzzel, esetleg megnyered a lottó főnyereményt. A Trónok Harca világából ismert lelki vezetők szerint jó esély van arra, hogy hamarosan tényleg számottevően javul az anyagi helyzeted, például nyeremény, öröklés, előléptetés, plusz munka által, vagy esetleg azért, mert valaki visszaadja a kölcsönt, amit tőled kapott.

Ne azzal foglalkozz, hogy honnan jön a pénz, hanem annak örülj, hogy kapsz, hiszen ez számít igazán!

5. Rövidesen útra kelsz: Ha gyakran álmodsz valamiféle közlekedési eszközzel, kirándulással, tengerrel, homokkal, szép tájjal, akkor a zöldlátók szerint hamarosan útra kelhetsz, remélhetőleg, egy előrehozott nyaralás, kirándulás, néhány napos külföldi kiruccanás miatt.

Ugyanakkor a zöldlátók arra is látnak esélyt, hogy külföldre fogsz költözni, mert talán ott kapsz munkát. A változatosság jót fog tenni neked. Az is remek, ha a jóslat hatására kezdesz utazást szervezni, mert ezt akár annak jelének is veheted, hogy ideje pihenned egy kicsit.

6. Hamarosan megházasodsz: A zöldlátók szerint egyáltalán nem véletlen, ha sokszor álmodsz esküvővel, gyűrűvel, boldog párkapcsolattal, ugyanis nemcsak erre vágysz, hanem jó esély van arra, hogy hamarosan eljegyzitek egymást a pároddal, akivel talán még az idén összeházasodtok.

Ha jelenleg nem élsz kapcsolatban, akkor se legyints a zöldlátók jóslatára, hiszen ez semmit sem zár ki, éppen ezért tartsd nyitva a szemed! Ha esküvőre mész, akkor is figyelj, mert lehet, hogy ott fogod megismerni az új kedvesedet!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló