Melyik hónapban ragyog fel a szerencsecsillagod?



Tudd meg, hogy mikor leszel mázlista 2019 második felében!

Az év minden havában számíthatsz a szerencsére, de van egy hónap, amelynek heteiben különösen mázlista lehetsz. Vajon 2019 második felében melyik hónapban ragyoghat fel a szerencsecsillagod? Válassz egy lapot a lenti képről, és megtudod a választ!1. Június: Már csak néhány napot kell várnod, hogy felragyogjon a szerencsecsillagod, ugyanis erre júniusban számíthatsz! A nyár első havában szerencsés fordulatok és események aranyozhatják be az életedet.

Ha júniusban vizsgázol, vagy ekkor végzel el egy iskolát, akkor a tanulmányaidban sikert fogsz aratni! Emellett rengeteg más pozitív változásra is készülhetsz a nyár első havában.

2. Augusztus: A nyár utolsó havában fog felragyogni a szerencsecsillagod. Lehet, hogy eljutsz álmaid nyaralására, de persze lehet, hogy más formában mutatkozik meg a szerencse az életedben. Mivel a nyár általában a szerelemről, családról, barátokról és pihenésről szól, ezért augusztusban ezeken a területeken mázlistának érezheted magadat.

Majd figyeld meg, hogy az augusztus nem olyan hónap, mint az összes többi! Jól teszed, ha előre tervezel, mert nagy a valószínűsége annak, hogy mindent sikerül elérned augusztusban, amit csak szeretnél!

3. December: 2019 utolsó havában ragyoghat fel a szerencsecsillagod, ami ontani fogja magából az áldást, ezzel bearanyozva a tél kezdetét. Decemberben valószínűleg megkapod karácsonyra azt, amit kérsz, de a szerencse más területeken is megmutatkozhat, így a karrieredben, az egészségedben, a pénzügyeidben és a szerelemben is.

4. Október: Az ősz második havában fog felragyogni a szerencsecsillagod. Októberben áttörésre számíthatsz az életedben. Ezekben a hetekben előrébb léphetsz a karrieredben, esetleg pozitív irányba változhat az anyagi helyzeted vagy a szerelmi életed.

2019 további hónapjainak mindegyikében érhetnek jó dolgok, de úgy néz ki, hogy a legjobb sorod októberben lesz, mert ezekben a hetekben minden össze fog jönni, amit csak szeretnél.

5. Szeptember: Az ősz első havában ragyog fel a szerencsecsillagod. Habár nyáron is lehetsz mázlista, mégis szeptember lesz az a hónap, amikor úgy fogod érezni, hogy Fortuna a kegyeibe fogadott.

Ha iskolába jársz, akkor erős kezdésre számíthatsz. Ha dolgozol, akkor a munkahelyeden leszel szerencsés, de az életed összes többi területén is pozitív változásokra számíthatsz. Téged biztos, hogy el fog kerülni az őszi depresszió, hiszen csodálatosnak ígérkezik a szeptember.

6. Július: A nyár második havában ragyog fel a szerencsecsillagod. Abban az esetben, ha júliusra nyaralást tervezel, akkor felejthetetlen, csodálatos élményekkel gazdagodhatsz. Az is lehetséges, hogy egy igazi nyári szerelmet fogsz átélni, vagy a barátaiddal lesz részed klasszikus nyári kalandokban. Ami biztos, hogy júliusban egyáltalán nem fogsz unatkozni, és bízhatsz abban, hogy élvezheted a szerencsecsillagod támogatását.

7. November: Az ősz utolsó havában ragyog fel a szerencsecsillagod. Novemberben számíthatsz minden földi jóra. Ha párt fogsz keresni, akkor rád talál a szerelem. Ha foglalt leszel, akkor a kapcsolat új irányt vehet. A munkahelyeden előléptethetnek, saját vállalkozásba kezdesz, az üzleted pénzt termel.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló