Mi hozhat negativitást a mindennapjaidba?



Nézz rá az alábbi képre, jegyezd meg, hogy mit láttál meg először, majd olvasd el, hogy mitől mehetnek tönkre a napjaid!1. A könyv: Az emberek általában azért fordulnak hozzád, hogy valamit kérjenek. Ettől kihasználtnak és túlterheltnek érezheted magad, ezért ez az, ami negativitást hozhat a mindennapjaidba.

Ha nem akarsz kiégni, akkor muszáj odafigyelned arra, hogy legyen az életedben egy nyugodt pont, ahol teljes mértékben önmagad lehetsz, felfrissülhetsz.

2. Rózsák: Habár mindenkiben rejlik valami szép, azt nem képes mindenki olyan könnyen meglátni, mint te. Mivel sokan szeretnék kihasználni a kedvességedet, ezért maradj realista és elkötelezett! Amikor valaki társaságában kényelmetlenül érzed magad, akkor attól a személytől maradj távol, mert ellenkező esetben negativitást vinne a mindennapjaidba!

3. Fektetett kereszt: Habár néha tényleg jobb elmondani az embereknek az igazat, mint kegyes hazugsággal áltatni őket, mégsem a te tiszted ezt eldönteni! Ha nem akarod, hogy a túlzott őszinteség negativitást vigyen a napjaidba, akkor próbálj semleges maradni, és úgy beszélni, hogy azzal senkinek se okozz túl nagy fájdalmat!

4. Lufik: A nyughatatlan elméd miatt előfordul, hogy nem találod a helyed, gyorsan beleunsz a dolgokba, és könnyen félbehagyod a feladataidat, ha valami érdekesebbet találsz. Ez a viselkedés gyakran negativitást hoz a mindennapjaidba, ezért fontos lenne kitartást tanulnod ahhoz, hogy valóra váltsd azt, amit szeretnél.

5. A szív: A személyiséged miatt sok sérült ember próbál beléd kapaszkodni, ami odavezet, hogy te is azzá válsz, a napjaidba pedig negativitás költözik. A kelleténél sokkal több időt fordítasz másokra, míg önmagadra alig hagysz energiát. Ha nem akarod elveszíteni azt a szikrát, ami miatt sokan szeretnek, akkor mostantól törődj többet magaddal, és olyasmit csinálj, ami boldoggá tesz!

6. Oroszlán: Sokan gőgösnek tarthatnak, amiért csak azokat engeded közel magadhoz, akiket értékesnek tartasz. Az valóban fontos, hogy meghúzz bizonyos határokat, viszont nem szabad ellökni magadtól az embereket, meg könnyen egyedül maradhatsz, ami negativitást hozna a mindennapjaidba.

7. Mosolygó arc: Ha te ott vagy egy társaságban, akkor biztos, hogy nem hiányzik onnan a nevetés, hiszen a humorérzéked soha nem okoz csalódást. Az is jellemző rád, hogy mindig a dolgok jó oldalát nézed. Amikor valahol megjelensz, ott eluralkodik a partihangulat.

Szokásod, hogy a vicceid és poénjaid mögé rejted az igazi énedet, pedig nem kellene azzal foglalkoznod, hogy mit gondolhatnak mások. Add önmagad, mert csak negativitást hozna a mindennapjaidba az, ha mindig azzal foglalkoznál, hogy másoknak mi a véleménye rólad!

8. Nyakkendő: Hihetetlenül tehetséges és szorgalmas ember vagy. Nem szokásod olyasmit ígérni, amit aztán ne valósítanál meg. Ha elvállalsz egy feladatot, akkor annak az elvégzésébe a szívedet-lelkedet beleadod. Soha nem félsz a kihívásoktól, akadályoktól, ugyanis inkább izgalommal tölt el az ilyesmi.

Makacsul kitartasz az értékrended mellett, és hajlamos vagy csak fekete-fehérben látni a világot, ami negativitást hozhat a mindennapjaidba. Abban az esetben, ha ezt elkerülnéd, akkor el kell fogadnod, hogy mások tapasztalatai eltérnek a tiédtől. Ha képes leszel ítélkezés nélkül hallgatni, akkor rengeteget tanulhatsz!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló