Így alakulhat a karriered nyáron



Mire számíthatsz a munka és anyagiak terén?Kos: Sok energiát fordítasz valamire, aminek eredménye elmarad attól, amire számítottál. Habár ez csalódásként érhet, a munkád mégsem lesz hiábavaló! Ha a következő három hónapban csak kisebb sikereket érsz el annál, mint szeretnéd, akkor a nyár végén megfordulhat a kocka.

Bika: Nem lazíthatsz, hiszen sokan számítanak a munkatempódra és a teherbírásodra, sőt, nem kizárt, hogy a következő három hónapban lesz olyan időszak, amikor egyedül kell irányítanod az egész céget.

Talán képes leszel erre, és nem fogsz panaszkodni miatta, viszont te is tudod, hogy ez nem lesz könnyű feladat, tehát teljesen jogos, ha anyagi juttatást vársz cserébe.

Ikrek: Belefáradhattál a munkádba, amit már nem élvezel úgy, mint régen, ám a nyár közepén rábukkanhatsz egy feladatra, kihívásra, ami képes lesz újra fellelkesíteni. Lehet, hogy az első lépések nehezek lesznek, de képes leszel újra lendületet venni.

Rák: Lehetőséget kaphatsz arra, hogy elrendezz magadban néhány kérdést, végiggondolhatod, hogy a jövőben is azzal szeretnél-e foglalkozni, amivel most. Ha sikerül rátalálnod a válaszra, akkor a módszerrel sem lesz gondod. Többé nem fogsz bizonytalanságot érezni a karriereddel kapcsolatban.

Oroszlán: Nyáron lesz lehetőséged az elképzeléseid megvalósítására, ám előfordulhat, hogy az eredmények nem lesznek azonnaliak, hanem azokra még várnod kell. Emiatt ne csüggedj, hiszen a nehezebb feladatok elvégzése után megnyílik előtted a sikerhez vezető út. Fontos, hogy jól oszd be a pénzedet, mert az anyagi megkönnyebbülés csak a sikerrel együtt érkezhet meg hozzád!

Szűz: Nyáron végy egy nagy levegőt, hogy aztán ismét belevághass egy embert próbáló feladatba! Szűzként nem félsz a munkától, és a nyarat is aktívan, hasznosan töltöd, ám most mégis szükséged lesz arra, hogy ne azzal foglalkozz, amivel eddig, hanem keress valami mást!

Mérleg: A rutin és mindennapi feladataid elvégzése mellett a hosszú távú terveid megvalósításán is dolgozhatsz a nyáron, aminek időszakában ne szalaszd el a remek lehetőségeket, amelyek segíthetnek a karriered alakulásában!

Skorpió: Ingerült és feszült lehetsz 2019 nyarán, mert egy nagy projekt aggodalommal tölt el, vagy a magánéleti válságod hatással lesz a karrieredre. A kitartásoddal és szenvedéllyel sikerül úrrá lenned a melankólián, végül pedig bebizonyíthatod, hogy minden helyzetben képes vagy a győzelemre.

Nyilas: 2019 nyarán valami arra motiválhat, hogy valósítsd meg a régóta tervezgetett változást. Az nem biztos, hogy az utad eleje könnyű lesz, sőt, talán komoly válságok és krízisek várnak rád, de végül látni fogod, hogy jó döntést hoztál.

Bak: Úgy érezheted, hogy ugyanazokat a köröket futod, és egy kissé kedvedet szegheti, hogy nem látod a kiutat, a kihívást a mindennapjaidban, ám a hosszabb távú céljaid között mégsem szerepel a váltás, mert az anyagi biztonság megnyugtat, ezért inkább a gondtalan jövő megalapozásával fogod tölteni a nyarat.

Vízöntő: Olyan lépésre kényszerülhetsz a karriered terén, amit nem akarsz, ráadásul lehetséges, hogy ez a dolog negatív hatással lesz a magánéletedre is. Ugyanakkor ez egy soha vissza nem térő alkalom. Légy racionális!

Halak: Egy munkahelyi konfliktus miatt nagyon bánthat az, hogy jó vagy a szakmádban, de egy emberi kapcsolat miatt rémes a munkahelyi légkör. Ha egész nyáron kerülni fogod a konfliktust, akkor az évszak végén mégis kirobbanhat a vita. Talán pont ez kell a helyzet enyhítéséhez.

(Forrás: bien.hu)

Ajánló

Ajánló