Neked is rosszul kezdődik a nyarad?



Ezeknek a csillagjegyeknek lesz oka a szomorkodásra az évszak elején.A horoszkóp szerint nem örülhet mindenki annak, hogy végre megérkezett a nyár, ugyanis néhány csillagjegy életében olyan változások, nehézségek, veszteségek következhetnek be, amelyek miatt számukra szomorúan indul az évszak. Ugyanakkor senki sem adhatja meg magát a rosszkedvnek, hiszen a nehézségek hamarosan elmúlnak, utána pedig egy sokkal szerencsésebb, boldogabb időszakkal folytatódhat a nyár.

De vajon mely csillagjegyek számára indul kínkeservesen a nyár? Köztük vagy?

Halak: A saját határozatlanságod áldozatává válsz a nyár elején, ugyanis addig halogattál egy döntést, hogy most amiatt bajba kerülhetsz. Sírással semmit sem oldasz meg, de a struccpolitikával sem jutsz előrébb!

Az egyetlen járható út az, ha elfogadod a valóságot, nem gyártasz több kifogást, hanem végre hajlandó leszel a cselekvésre. Légy határozott, és nagyon figyelj oda arra, hogy ne kövesd el újra és újra ugyanazokat a hibákat.

Mérleg: Egy mérgező kapcsolatod szakadhat meg a nyár elején. Habár eleinte fájni fog a veszteség, mégis hamarosan megismerkedsz egy remek személlyel, akivel végre kiteljesedhetsz.

Függetlenül attól, hogy mennyire borított ki az elválás, adj időt magadnak annak a feldolgozására, mert utána az élet igazán kellemes dolgokkal lep meg! A nyár eleji szomorúságot vészeld át türelemmel és reménnyel!

Skorpió: A múltban elkövetett hibákért egyszer biztos, hogy benyújtja a számlát az élet, akkor pedig nincs mit tenni, fizetni kell! Ha azt gondolod, hogy büntetlenül megúszhatod a korábbi vétkeidet, akkor a nyár eleje bebizonyítja, hogy tévedsz, ugyanis nagyon nehéz időszak vár rád.

Június első felében attól retteghetsz, hogy vajon milyen következményei lesznek a cselekedeteidnek. A legjobb, amit tehetsz az, ha elfogadod a tényeket, vagyis azt, hogy egyszer mindenki megfizet a tetteiért!

Ikrek: Téged az szomoríthat el a nyár elején, hogy egy nagyon fontos személy elhagy. Egy olyan kapcsolatod érhet véget, ami meghatározó szerepet töltött be az életedben. Itt lehet szó egy barát, szerelem vagy más szeretett személy elvesztéséről.

Ebben a nehéz időszakban ne a külső segítségtől remélj megváltást, hanem inkább igyekezz lelkileg megerősödni, egyedül talpra állni! Eleinte kissé bizalmatlan leszel az emberekkel, viszont muszáj lesz ismét megtanulnod hinni másokban.

Nyilas: Jelentős anyagi gondokkal indulhat a nyarad. A pénzbeli problémáid miatt kénytelen leszel feladni a megszokott luxust, ami miatt ingerlékeny és szomorú leszel. A hangulatodon az is ront, hogy az adósságaid egyre csak gyarapodnak, ezért próbálj pénzügyi tervet készíteni, ami segíthet a következő hetekben. Jól tennéd, ha egyfelől egy kicsit spórolnál, másfelől nagyobb hangsúlyt fektetnél az életmódváltásra!

(Forrás: egijoslat.hu)

Ajánló

Ajánló