Ezeknek a csillagjegyeknek szabadságra kellene menniük



Kiket nevez munkamániásnak a horoszkóp?Oroszlán: Általában olyan aktív társasági és munkahelyi életet él, hogy szinte törvényszerű, hogy munkamániássá válik. Naponta több alkalommal, még a munkaidő után is, megnézni az e-maileket, ha pedig hétvégén kap munkával kapcsolatos üzenetet, akkor eldob mindent, hogy azonnal megcsinálhassa a feladatot.

Az Oroszlán soha és semmire se mond nemet, éppen ezért kellene megtanulnia, hogy időnként „kapcsolja ki magát”, hiszen nem dől össze se a munkahelye, se a világ, ha néha szabadságra megy.

Kos: A horoszkóp szerint a Kos túl sokat vállal, túlságosan betáblázza magát, a naptárában pedig nincs egyetlen szabad időpont se. Mivel senkit sem akar cserben hagyni, ezért amikor tényleg nincs semmire se ideje, akkor is képes bezsúfolni még valamit.

A Kos jól tenné, ha megtanulná rangsorolni a feladatait. Képesnek kellene lennie arra, hogy nemet mond egy-egy projektre, ha a helyzet úgy kívánja, hiszen neki is véges az energiája, ráadásul képtelenség mindenkinek a kedvében járni.

Ikrek: Olyan szinten imádja a munkáját, hogy az lassan beszivárog az egész életébe. Az Ikrek állandóan a feladatain gondolkodik, még akkor is, ha már letelt a munkaideje, ezért a munkája szinte elvágja a mindennapi életétől.

Amikor munkahelyi problémán őrlődik, akkor az Ikrek még a családi vacsoránál is képes azzal foglalkozni, hogy fejben összeállítsa a teendők listáját. Emellett fél, hogy biztos elkövetne valamilyen hibát, ha nem lenne folyton „munka üzemmódban”.

Skorpió: Hajlamos addig dolgozni, amíg be nem fejezi az adott dolgot. Képes kihagyni az étkezéseket és addig nem tart szünetet, amíg nem végez. Ha már elviselhetetlenül éhes, akkor is csak az íróasztalánál, munka közben kap be néhány falatot.

A Skorpió hajlamos túlhajtani magát, túlzásba pedig különösen akkor esik, ha tudja, hogy az aktuális feladat elvégzésével tehet egy lépést a vágyott karrierje felé vezető úton. Megzavarni legfeljebb akkor lehet, ha rettenetesen fontos dologról van szó.

Bak: Ennek a csillagjegynek a munkamániája minden képzeletet felülmúl, hiszen rendkívül fontos cél a számára az, hogy stabil anyagi hátteret teremtsen saját maga és a családja számára. Esetében a siker abban mutatkozik meg, hogy hányszor kap fizetésemelést vagy kitüntetést. A Bak egészen addig nem hajlandó szabadságra menni, amíg nem érzi úgy, hogy megteremtette a pénzügyi biztonságát.

Bika: Ő még akkor is ott ül a munkahelyén, amikor mindenki más már hazament. Adódjék bármilyen probléma, vagy akadjon valami, ami nem világos a számára, ő addig nem nyugszik, amíg meg nem oldja a dolgot.

Képtelen elfogadni, hogy néha jobb pár lépést hátrálni, hogy teljesen más szemszögből vizsgálja meg a dolgokat. Akkor sem kíméli magát, amikor már összeesik a kimerültségtől.

Szűz: Nem ismer határt a munkájában, mert az ő szótárából hiányzik az „elégedettség” szót. Mivel maximalista, ezért mindegy, hogy milyen projektről van szó, ő biztos, hogy tökéletes munkára törekszik.

Ez egyben azt is jelenti, hogy a Szűz elvárja a kollégáitól, hogy ők is a legjobbat hozzák ki magukból. Irreálisan magas elvárásai vannak önmagával és a környezetével szemben, pedig el kellene fogadnia, hogy a nem tökéletes munka is megfelel a célnak.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló