Ezeket az imákat mondd el, ha több pénzre vágysz!



Teliholdkor, vagy csütörtökön, növekvő hold idején kérd az égiek segítségét, hogy teremtsenek neked olyan lehetőséget, aminek felhasználásával bőségben élhetsz.Laksmi imája: Ülj le az oltárod elé, gyújts meg 3 darab zöld gyertyát! Szórj magad köré egy kis mákot és ürítsd ki az elmédet! Amikor sikerült minden gondolatot kizárnod, és egyedül csak a célodra koncentrálsz, akkor mondd el az imát:

Szépséges és csodálatos Laksmi mindened megvan, amire vágyom. Ha szerinted megérdemlem, akkor oszd meg velem a szépséget, bőséget és jólétet, hogy mindent megadhassak a szeretteimnek és nekem se keljen többé szegénységben élnem!”

Állj fel és a kezeddel söprögesd össze a mákot, miközben ezt mondd: „Ahogy betakarítom a mákszemeket, olyan könnyen árad felém a pénz is.”

Végül köszönd meg az istennőnek a segítségét, és söpörd teljesen össze a mákot.

Abundantia imája: Tedd az oltárra a pénztárcádat némi pénzzel! Gyújts meg 8 darab zöld színű gyertyát. Képzeld magad elé azt, amire vágysz, majd mondd el ezt az imát:

Szemmel látható, hogy nem vet fel a pénz. Csak annyim van, amennyiből megélek. Magasságos Abundantia, kérlek, vess egy pillantást a vékony erszényemre, néhány filléremre, és kérlek áldj meg engem bőséggel, jóléttel, hogy többé ne keljen hiányt szenvednem semmiből se!

Ebiszu imája: Gyújts meg 7 darab arany vagy zöld színű gyertyát. Ürítsd ki az elmédet, koncentrálj a célodra, és dörzsölj a kezeidbe egy kis mézet, miközben mondd el az imát:

Ragadjon a pénz úgy a kezeimhez, ahogy a mézhez tapad minden. Éljek olyan jólétben, hogy a bőröm alatt is pénz legyen. Kérlek, Ebiszu, tégy velem csodát, adj nekem annyit, hogy kényelemben élhessek, többé ne keljen aggódnom a holnap miatt, és a szeretteimet is nyugodt szívvel kényeztethessem!

Ragadjon rám, üldözzön, kövessen a pénz, és tegyek bármit, azzal termeljen a pénzt, amivel boldogságot és örömet vihetek a saját és mások életébe. Megígérem, hogy nem felejtem el, hogy a szeretet a legfontosabb, nem a pénz.”

Dedun imája: Tégy az oltárodra gabonaféléket, magvakat, valamint tejet vagy sört, és némi mézet. Gyújts meg 6 darab barna színű gyertyát. Relaxálj a célodra, és mondd el a következő imát:

Kérlek Dedun, Gazdagság Ura, áldj meg engem bőséggel és jóléttel! Add meg nekem, hogy minden, amihez hozzáérek arannyá változzon! Add meg nekem, hogy mindig úgy vonzzam a pénzt, ahogy a legyeket vonzza a méz!

Kérlek, add meg nekem, hogy mindig több legyen, mint amennyi kellene, hiszen akkor sokkal nyugodtabb szívvel gondolhatok másokra is! Áldj meg engem a gazdagsággal, hogy én is gazdaggá tehessek másokat!

Egyél és igyál egy kicsit mindenből! Másnap ásd el a kertedben a maradékot, vagy öntsd ki az otthonod közelében!

Plutosz imája: Tégy az asztalodra bort, vagy bármilyen italt, amit szeretsz, süteményt és édességet. Gyújts meg 6 darab zöld vagy arany színű gyertyát! Egyél és igyál egy keveset, miközben arra gondolj, hogy megvan mindened, amire vágysz, jólétben és bőségben élsz.

Mondd el az imát:

Rendelkezem mindennel, amire szükségem van. Étellel-itallal, tető van a fejem felett, és mindent, amim van, azt megosztom másokkal is. De kérlek Plutosz áldj meg még több bőséggel, mert akkor még többet adhatok másoknak, és a dolgos hétköznapokban a lelkem még inkább elkényeztetve érezhesse magát. Ha megérdemlem, akkor áldj meg bőséggel és jóléttel! Dönts bárhogy, én mindig szívesen látlak az asztalomnál, tarts velem!”

Folytasd az evést, ivást, és közben érezd, hogy Plutosz megáld, és képzeld el, hogy jólétben élsz!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló