Rálelhetsz a lelki békédre, ha hiszel az angyalokban



Milyen csodás dolgok történhetnek veled, ha hiszel vagy hinni kezdesz az angyalokban?Közelebb kerülsz Istenhez: Ha megnyitod a szívedet az angyaloknak, akkor segíteni fognak közelebb kerülni Istenhez, hogy igazán megleld a szívedben, hogy a kapcsolatotok erősebb legyen.

Segítenek elérni a céljaidat: Biztos tudod, hogy az angyalok milyen sokan vannak, mennyi mindenben kérheted a segítségüket. Az angyalokhoz bármikor fordulhatsz támogatásért, de akkor is segítenek, ha nem kéred őket, viszont egy célzatos imával, szertatással biztos, hogy el fogod érni, amit szeretnél.

Többé nem leszel egyedül: Ha jobban belegondolsz, akkor tulajdonképpen attól kezdve, hogy hiszel az angyalokban, soha többé nem leszel egyedül, hiszen az egyik alapfeltevés az, hogy az őrangyalod mindig melletted van, védelmez, és olyan, mintha a személyes mentorod lenne.

Utat mutatnak: Az angyalok amellett, hogy rávilágítanak az életcélodra, még bármikor máskor is utat mutatnak, ha elakadsz. Ezt úgy teszik, hogy jeleket küldenek a mindennapokban, esetleg az álmaidban, hogy így terelgessenek a jó irányba.

Rálelsz a lelki békédre: Rengeteg szeretetet, békét, törődést és figyelmet kapsz az angyaloktól, még abban az esetben is, ha neked ez fel sem tűnik. Ha tudatosan beengeded az angyalokat az életedbe, akkor azt tapasztalhatod, hogy megszáll a béke, a nyugalom és a szeretet. Az angyalok segíteni fognak, hogy megtaláld a belső egyensúlyodat.

Kitisztulnak a képességeid: Ha rendszeresen összedolgozol az angyalokkal, vagy legalábbis meditálsz, akkor lassan kitisztulnak a tisztán érzékeléseid, ami által könnyebben érezheted, láthatod az angyalokat.

Ám nem kizárólag őket, hanem a aurát, mások gondolatait és érzéseit is. Amikor kialakul a tisztán érzékelés, akkor egy teljesen új világ nyílhat meg előtted.

Gazdagabb élet vár rád: Ha hinni kezdesz az angyalokban, akkor azt tapasztalhatod, hogy az életed olyan téren válik gazdagabbá, hogy sokkal színesebb lelki életet kezdesz élni, valamint megfigyelheted, hogy sok rendkívüli, különlegesebb dolog esik meg veled.

Az sem lehetetlen, hogy amennyiben a Bőség Angyalához imádkozol, akkor talán anyagi jellegű gazdagságban is részed lesz. Az angyalok világa ezért is csodálatos, mert sokan vannak, ráadásul mindennek megvan a saját angyala, akihez bármikor fohászkodhatsz.

Minden világossá válik a számodra: Ha hinni kezdesz az angyalokban, akkor nem azonnal, de lassan, apránként elkezdesz mindent megérteni. Miért történnek azok a dolgok veled, amik történnek, miért vagy ott ahol.

Az angyalok segítenek megérteni az ok-okozatot, a múltat, a jelent, a közreműködésükkel kapcsolatba kerülsz az Univerzummal, látni kezded a világot és az abban zajló eseményeket.

Megérted az életcélodat: Az angyalokat mindig az a cél hajtja, hogy pozitív befolyással legyenek az emberekre, akiknek elősegítik a fejlődését. Ezt úgy teszik, hogy rávezetnek az életfeladatodra, valamint arra, hogy mihez kellene kezdened, esetleg mit kellene megtanulnod. Az angyalok vezetése mellett fokról fokra leszel egyre bölcsebb.

Megtisztítanak a negativitástól: Az angyalok segítenek a lelki fejlődésben, de abban is, hogy bölcsebbé válj, mindeközben pedig meg is tisztítanak. Rávezetnek, hogy milyen rossz szokásokkal, tulajdonságokkal rendelkezel, és rámutatnak, hogy mi az, amin változtatnod kellene.

A segítségükkel elengedheted a félelmeidet, a rossz érzéseidet, és megszabadulhatsz a negativitástól.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló