Sokat elmond rólad az, hogy hol éreznéd magad biztonságban egy elhagyatott parkbanÉld bele magad az alábbi szituációba, majd válaszd ki, hogy mit tennél egy ilyen helyzetben!

Egy parkban sétálsz, amikor hirtelen mindenki eltűnik körülötted. Teljesen egyedül maradtál, és nem emlékszel, hogy merre van a kijárat, ráadásul a nap is kezd lemenni. Mindez azt jelenti, hogy nincs számodra kiút a parkból.

Ha sikerült beleélned magad a szituációba, akkor válaszd ki az alábbi képről azt a helyet, ahol a leginkább biztonságban éreznéd magad, majd olvasd el, hogy a döntésed mit mesél a személyiségedről!1. Leülnél egy padra, és várnád, hogy valami történjen, vagy valaki rád találjon: Olyan személy lehetsz, aki baj esetén könnyen megőrzi a nyugalmát. Ha egyedül maradnál a parkban, akkor számodra nincs semmi ebben a helyzetben, ami miatt aggódnod kellene, hiszen nem egy vadállatokkal teli dzsungelről van szó.

Teljesen biztos vagy abban, hogy a dolgok maguktól is megoldódnak, tehát semmi értelme idegeskedni. A hozzáállásodat sokan csodálják azok közül, akik egy hasonló szituációban már eszüket vesztették volna a pániktól.

A döntésed alapján az is elmondható rólad, hogy minden helyzetben megtalálod a jót, egyedül is jól elvagy, mert nagyon megfontolt ember vagy, aki a saját gondolataival kellemesen érzi magát. Ha egy padon ülve várnál, akkor hiszel a sorsban, valamint abban, hogy minden okkal történik, és készen állsz mindenre, amit az élet hoz.

2. Megkeresnéd a legjobban kivilágított helyet, és megvárnád a napfelkeltét: Kifejezetten racionálisan gondolkodhatsz, de van benned némi félénkség és bizonytalanság is. A képességeidben nem bízol maximálisan, olykor pedig nehezen hozod meg a legegyszerűbb döntést is, és mindig azon gondolkodsz, hogy nem lett volna-e jobb a másik lehetőséget választani.

Ugyanakkor, ha a körülmények felelősségteljes hozzáállást követelnek, akkor nekilódulsz, és megteszed, amit meg kell tenned, tehát te is olyan ember lehetsz, aki nyomás alatt jobban teljesít. Ha azonban nem muszáj, akkor nem kezdeményezel.

Inkább a komfortzónádban szeretsz lenni, mint nagy kalandok után nézni. Ha már kényelmesen berendezkedtél, akkor jobb úgy maradni, igaz?

3. Felmásznál egy fára és ott töltenéd az éjszakát: Kissé strukturált személyiség lehetsz, emiatt sokszor idegesítenek a logikán kívül eső helyzetek. Esetedben a munkát is csak egy, a már ismert módon lehet elvégezni.

Nem szeretsz újítani, a gondolkodásmódod pedig elég maradi. Ebből következik, hogy amikor egy szokatlan helyzetben találod magad, akkor azt nagy ijedtséggel fogadod, és legszívesebben elmenekülnél.

Egyáltalán nem szereted, ha veszélynek tesznek ki, de amikor a körülmények lenyugodnak körülötted, akkor fújsz egyet, majd visszatérsz a megszokott életedhez.

4. Megpróbálnád felfedezni a parkot, hogy lásd mivel is állsz szemben: Igazi kalandor, kissé vakmerő, elképesztően magabiztos ember vagy. Te mindent teljes erőbedobással csinálsz, mert azt vallod, hogy csak az nyerhet, akinek van bátorsága kockáztatni.

Ennek a hozzáállásodnak köszönhető, hogy mindent elérhetsz, amit szeretnél, ám ugyanez a tulajdonságod válhat a legnagyobb ellenségeddé is, mert gyakran nem tudod felmérni a tetteid következményeit, aminek általában te leszel az áldozata.

Hajlamos vagy ezerszer elbukni ugyanabban a dologban, de mindig találsz magadban erőt ahhoz, hogy felállj, és pontosan ez az a tulajdonságod, ami miatt végül mindig sikerrel jársz.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló