Buddha pénzügyi és egészség jóslata a következő hónapokra



A csillagjegyed alapján tudd meg, hogy mi várhat rád!Kos: A pénzügyek terén a közös vállalkozások és a közös anyagi ügyek kerülnek főszerepbe. Az egészség terén átmenetileg kialakulhat egy régi betegséged, vagy egy új, ezért fordíts elegendő időt a pihenésre és az egészséges táplálkozásra, valamint kerüld a veszélyhelyzeteket!

Bika: A pénzügyek terén fontos döntéseket kell meghoznod a munkáddal kapcsolatban. Lehet, hogy előléptetésre kapsz ígéretet. Az egészség terén kicsit több pihenéssel, egészségesebb táplálkozással és némi relaxációval átvészelheted ezt az időszakot.

Ikrek: A pénzügyek terén olyan lehetőségeket használhatsz ki, amelyeknek hála komoly jövedelmekkel gazdagodhatsz, ám semmit se vállalj el, ami kockázatos lenne! Az egészség terén menj el a régóta halogatott orvosi vizsgálatra! Emellett ideje bepótolnod az évek óta halogatott pihenést.

Rák: A pénzügyek terén jó hatással lesznek rád az égiek, ami megnyilvánulhat az érdemeid elismerésében, egy új vállalkozás indításában, vagy egy fontos személy figyelmének felkeltésében. Az egészség terén védelmet nyújtanak a csillagok, de ezt csak akkor élvezheted ki, ha továbbra is odafigyelsz az egészséges életvitelre.

Oroszlán: A pénzügyek terén olyan döntés meghozatalára kerülhet sor, amely nagymértékben befolyásolja a karriered és az üzleti ügyeid alakulását. Az egészség terén sok erőt követel tőled a munkád és a karriered, ezért a sikeres helytállás érdekében fordíts nagyobb figyelmet az egészségedre és a kondíciódra.

Szűz: A pénzügyek terén nem leszel képes döntést hozni egy fontos kérdésben. Az egészség terén fontos, hogy életerősnek és energikusnak érezd magad az elkövetkezendő hónapokban.

Mérleg: A pénzügyek terén szinte minden figyelmedet az ezzel kapcsolatos kérdések foglalják le. Ennek meglesz az előnye. Az egészség terén kerüld a stresszes helyzeteket, azokat a dolgokat, amelyek az egészségedet vagy a testi épségedet fenyegetnék!

Skorpió: A pénzügyek és üzlet terén a nyár és az ősz alakulhat felettébb kedvezően alakulhat, de kerüld a kockázatos, nagyszabású döntéseket! Az egészség terén a megfeszített tempó, túlhajszoltság negatív hatást gyakorolhat a közérzetedre.

Nyilas: A pénzügyek terén egy korábbi befektetésed bőségesen megtérülhet, a munkádban pedig látványos fejlődésnek indulhat a kreativitásod. Az egészséged terén fordíts nagyobb figyelmet a vitalitásodra.

Bak: Pénzügyek terén bátran tégy kezdeményezéseket az anyagi helyzeted és a munkakörülményeid javítására, mert ebben a segítségedre lesznek az égiek az elkövetkezendő hónapokban. Az egészség terén hajlamos leszel túlterhelni magad. Ne hanyagold az egészségedet!

Vízöntő: Pénzügyek terén kihívásokkal és nehézségekkel találod szembe magad az elkövetkezendő hónapokban, ezért nagy szükséged lesz a tehetségedre és a türelmedre. Igyekezz higgadt és objektív maradni! Egészség terén számíts néhány problémára, ami azonnali kezelést fog igényelni!

Halak: Pénzügyek terén komoly üzleti előnyre tehetsz szert egy befolyásos ember ismeretségének hála. Az egészség terén meg kell tanulnod, hogy mások megbántása nélkül állj helyt az életben. Ez káros hatást gyakorolhat az idegeidre, és a betegséggel szemben se leszel elég ellenálló. Figyelj oda a kellő mennyiségű pihenésre!

(Forrás: egijoslat.hu)

Ajánló

Ajánló