Internetes keresés a horoszkóp szerintA csillagjegyed alapján miről kereshetsz a leggyakrabban információt a világhálón?Az internet a mindennapi életünk részévé vált. Sokunknak szüksége van rá a munkához, míg mások kapcsolattartásra, hírek nyomon követésére használják, esetleg új zenéket, vagy edzéstippeket keresnek a világhálón.

Te vajon mire keresel rá a leggyakrabban az interneten a csillagjegyed alapján? Az alábbi horoszkópból kiderül.

Kos – legjobb edzéstippek: Azokat az új alkalmazásokat keresed, amelyek segíthetnek az edzésterved összeállításában vagy a napi edzőtermi teljesítményed naplózásában. A közeledben lévő legjobb edzőteremre és sportstúdióra is a világhálón keresel rá.

Bika – pénzügyi kérdések: Nagyszerűen spórolsz, ezért a horoszkóp szerint arra használod az internetet, hogy ezzel kapcsolatban szerezz újabb és újabb módszereket, főleg akkor, amikor túlzásba estél a pénzköltéssel.

Ikrek – legjobb strandolvasmány: Ha nem is mész strandra, akkor is szereted, ha egy aktuális könyv a kezedben van. Azért, hogy soha ne maradj olvasnivaló nélkül, a sikerlistákra és a legújabb könyvmegjelenésekre keresel rá a leggyakrabban.

Rák – tévéműsor: Szereted pontosan megtervezni a heti menüt, a vendégeket, és azt, hogy mit fogsz megnézni a tévében, ezért a sorozatok és filmek műsorrendjét keresed a leggyakrabban az interneten.

Oroszlán – hobbioldalak: Soha nem érsz rá, hiszen egy szabad perced sincs a munka, a család, a barátok és a különféle elfoglaltságok mellett. Ha akad némi szabadidőd, akkor a hobbioldalakra, kézműves projektekre keresel rá a leggyakrabban az interneten.

Szűz – lakberendezés: Nemcsak a tested, hanem az otthonod is a templomod, ezért az interneten szívesen keresel ezzel kapcsolatos információkat. Utánanézel, hogy hogyan tölthetnéd fel pozitív energiával, boldogsággal és egészséggel a lakásodat, de olyan konkrét technikákra is rákeresel, mint a feng shui, a környezetbarát, vegyszermentes takarítás.

Mérleg – saját készítésű kozmetikumok: Rajongsz a szépségápolásért, szívesen használsz arcpakolásokat, krémeket és fürdőket. Mivel ezeket te magad szereted elkészíteni, mert akkor biztos nem kerül bele káros anyag, ezért leginkább ezzel kapcsolatban keresel információkat az interneten.

Skorpió – milyen a megbízható ember: Nehezen nyílsz meg az újonnan megismert embereknek. Amíg nem ismered meg jobban a másikat, addig csendes, visszahúzódó vagy vele szemben. Ez alapján az emberekkel kapcsolatos információk ellenőrzésére használhatod a leggyakrabban az internetet. Szeretsz utánanézni, hogy megbízható-e az illető, és biztos akarsz lenni abban, hogy nem ismered félre az embereket.

Nyilas – legjobb úti célok: Általában nem egy nyaralást tervezel az évben, hanem ennél sokkal többször szeretnél világot látni, ezért leginkább arra használhatod az internetet, hogy utánanézz annak, hogy hova és mennyiért utazhatsz el.

Bak – milyen a jó vezető: Arra törekszel, hogy jó vezető váljék belőled, ezért leginkább újabb és újabb cégvezetési stratégiákat, módszereket, ezekkel kapcsolatos tanulmányokat keresel az interneten, hogy aztán a megszerzett információkat átültesd a mindennapi gyakorlatba.

Vízöntő – önkénteskedés a környéken: Arra kereshetsz rá a leggyakrabban, hogy van-e a környékeden újabb önkéntes munka, hiszen akkor is találsz lehetőséget arra, hogy másokon segíts, ha egyébként nagyon szoros az időbeosztásod.

Halak – legjobb zenék: Minden hangulatodhoz, napszakhoz külön zenelistád van, amit rendszeresen bővítesz, ezért az új előadókat és dalokat keresed az interneten.

(Forrás: marieclaire.hu)

Ajánló

Ajánló