Paris Hilton kutyái saját Instagram-oldalt kaptak



A sztárok körében egyre nagyobb divat a házi kedvencek közösségi oldalon történő népszerűsítése.Sokan szeretik arra használni az internetet és az Instagramot, hogy cuki állatos képeket nézegessenek, attól pedig minden kutya- és/vagy macskarajongó szíve nagyot dobban, ha egy kedvenc híressége pózol a házi kedvencével.

Hollywoodban azonban egyre több sztár dönt úgy, hogy nemcsak a saját Instagram-oldalán oszt meg közös képet a kutyájával, macskájával, hanem külön profilt készít a kedvencének, akinek rajongótáborra néha már-már a gazdijával vetekszik.

Íme néhány híresség tündéri állatkája, akit te is követhetsz a képmegosztóoldalon!

Paris Hilton kutyái: Habár egy híresség az ebek gazdája, mégis meglepően kevesen követik a luxus életet élő kutyákat, akiknek instás bemutatkozójából kiderül, hogy hihetetlenül híresek és a mindennapjaik része a magánrepülőzés.

Paris Hilton a kétezres évek elején kezdett rajongani az apró termetű kisállatokért, így a zsebkutyákért is. Ennek a mániájának köszönhető, hogy több csivava, pomerániai törpespicc, yorkie és törpemalac szaladgál a villájában.

A híresség kedvencei gyakran szerepelnek reklámfotókon a gazdijukkal, aki minden, pénzen megvehető, jóval elhalmozza őket, lehetőleg pink színben.

Karl Lagerfeld macskája, Choupette Lagerfeld: Nem kizárt, hogy a 8 éves, hófehér burmai szent templommacska a legismertebb celebállat a listán, hiszen az egykori divatcézár gazdi valódi sztárt faragott belőle.

Choupette szerepelt már ruhákon, kiegészítőkön, saját kollekciója van, valamint bejárása volt a legmagasabb divatkörökbe is. A népszerűsége azonban mára megcsappant, hiszen a gazdija, Karl Lagerfeld februári halála óta egyetlen fotót sem posztolt magáról.

Ennek oka az, hogy a Choupette’s Diary nevű Insta-oldalt nem a gazdi, vagy annak Chanel csapata kezelte, hanem Ashley Tschudin, egy New York-i marketinges lány. A magánkezdeményezés ötlete 2012-ben pattant ki Tschudin fejéből. A lány úgy gondolta, hogy érdemes lenne egy olyan online divatnaplót vezetni, aminek Choupette a főszereplője, hátha ez felkelti Lagerfeld csapatának figyelmét.

Tschudin sohasem találkozott személyesen a divatcézárral, a fényképeket pedig innen-onnan szerezte, ezért Lagerfeld halála óta nem tudni, hogy mi lesz az oldal sorsa. Amíg Tschudin kitalálja, hogy hogyan márkázza újra a Choupette’s Diaryt, addig Choupette a gyászidőszakát tölti.

Ed Sheeran macskái, Calippo és Dorito: A sztár csak három hete döntött úgy, hogy saját Instagram-oldalt nyit a macskáinak, akiket tízezrével kezdtek követni Ed Sheeran rajongói, akik talán abban reménykednek, hogy a cicák elárulnak némi belső információt a sztár magánéletéről.

A lelkes követők azonban egyelőre csak Ed Sheeran kezeit láthatták, valamint néhány részletet a sztár és felesége otthonáról.

Carrie Fisher kutyája, Gary Fisher: Lassan három éve vesztette el a gazdáját a fekete francia bulldog, Gary, akinek népszerűsége bár csökkent Carrie Fisher halála óta, mégis még mindig tekintélyes rajongótábor kíváncsi arra, hogy mivel és kikkel tölti a mindennapjait.

Gary a Star Wars rajongókról sem feledkezett el, ugyanis gyakran posztol régi fényképeket Leia hercegnőről, akit a gazdija alakított, vagy a filmeposz más szereplőiről.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló