Nagy kastély-teszt



Meg fogsz lepődni ennek a személyiségtesztnek az eredményén!Az önismereti tesztek sokfélék lehetnek. Akad közöttük olyan, amely esetében képek közül kell kiválasztanod a legszimpatikusabbat, míg más esetben kérdésekre kell válaszolnod, vagy egy szituációban kell eldöntened, hogy te mit tennél.

Ugyanakkor legyen a személyiségteszt bármilyen formájú, az biztos, hogy az éned egy olyan oldalára próbál rávilágítani, aminek talán a létezéséről sem tudtál. Az alábbi önismereti teszt szintén azt a célt szolgálja, hogy valami meglepő újdonságot tudj meg magadról.

Még mielőtt azonban elvégeznéd a tesztet, meg kell jegyezni, hogy nagyon fontos, hogy az alábbi kérdések mindegyikét pontosan képzeld magad elé, a válaszaid pedig a lehető legőszintébbek legyenek, mert csak így kaphatsz pontos eredményt!

Íme a kérdések!

1. Képzeld el, hogy egy csónakban ülsz, ami süllyedni kezd! Még sikerül idejében elúsznod a mentőcsónakig, amibe bemászol. Hány embert látsz magad körül a menekülőcsónakban?

2. Képzeld el, hogy kievezel a partra, ahol egy hatalmas kiterjedésű sivatag terül el előtted. Még mielőtt elindulnál, összegyűjtesz minden eszközt, amire szükséged lehet, aminek hasznát veheted. Nekivágsz a sivatagnak, abban a reményben, hogy segítséget találsz. Hány pár cipő van nálad?

3. Képzeld el, hogy a hosszú és fárasztó út végén felmászol egy magas homokdűnére, ahonnan szétnézve meglátsz a távolban egy várost, ahova egy oázison keresztül vezet az út! Megállsz az oázisban, ahol addig pihensz, amíg jólesik, vagy csak néhány percre ülsz le, esetleg megállás nélkül haladsz tovább egyenesen a város felé?

4. Képzeld el, hogy eljutsz a városba, ahol megakad a szemed egy kastélyon! Egyszerűen érzed, hogy be kell oda menned. Átlépsz a kapun, majd egy hosszú folyosón sétálva eljutsz a trónteremhez. Belépsz. A trónon meglátod a királyt és a királynét. Hogy néznek ki? Mit gondolsz, milyen az életük?


5. Képzeld el, hogy kisétálsz a trónteremből, majd lemész egy csigalépcsőn. Sötét van. Leérve, ha férfi vagy, akkor egy kisasszony, ha nő, akkor egy lovag, fut el melletted az udvarban. Egy másodpercre rád néz, te pedig úgy érzed, hogy valahol, valamikor már találkoztatok. Kit láttál?

6. Képzeld el, hogy bemész a bálterembe, ahol egy hosszú asztal végén aranyserleget találsz, benne borral. Mennyire töltötték meg a serleget?

Lássuk, mit jelentenek a válaszaid!

1. Az, amit erre a kérdésre válaszoltál, azt árulja el, hogy mennyi igaz barátod van az életben.

2. Az erre a kérdésre adott válaszod szerint ennyi szeretőd lesz a házasságod előtt.

3. Az erre a kérdésre adott válaszod a munkastílusodról, munkamorálodról árul el részleteket.

4. Az erre a kérdésre adott válaszodból az derül ki, hogy milyennek képzeled el az ideális társat és párkapcsolatot.

5. Az a válasz, amit erre a kérdésre adtál, arról rántja le a leplet, hogy ki az, akit soha az életben nem fogsz elfelejteni.

6. Az erre a kérdésre adott válaszod arra mutat rá, hogy mennyi energiát fektetsz a párkapcsolatodba, valamint egyáltalán mennyire fontos számodra a társad.

(Forrás: tudasfaja.com)

Ajánló

Ajánló