Melyik divattervező ruhái illenek hozzád?



A csillagjegyed alapján kinek a kollekciói passzolnak a személyiségedhez?Kos: Tüzes, vezetőnek született csillagjegyed alapján a Dior divatház erőt sugárzó, nőies ruhái illenek hozzád. Kos jegyűként télen a nőies kabátokban, míg nyáron a játékos, mintás ruhákban érezheted igazán önmagadnak magadat.

Bika: Rajongsz a szépségért, az igényességért és a szofisztikált dizájnért, ezért a Chanel idővel sem kopó luxusa lehet számodra az ideális választás. Mivel Bikaként keresed a biztonságot, ezért a Chane divatház holmijai között biztos, hogy találsz kockázat nélküli darabokat.

Ikrek
: I
mádod a változatosságot és a sokszínűséget, ez pedig az öltözködésedre is igaz, ezért Isabel Marant bohó esztétikája illik hozzád a leginkább. Néhány apró változtatással teljesen átalakíthatod a divattervező öltözeteit.

Rák: Hozzád olyan divattervező ruhái illenek, aki megérti és támogatja a személyiséged édes oldalát. Ilyen divattervező Oscar de la Renta, akinek ruhái remek egyensúlyt teremtenek a nőiesség és vadság, az erőteljesség és a gyengédség között.


Oroszlán:
Szeretsz a középpontban lenni, ezért a Prada mintái, rétegei és anyagai tökéletesen illenek hozzád. A luxus iránti vágy is jellemző rád, a Prada különleges, nőies darabjai pedig ezt az igényedet is kielégítheti.


Szűz:
Született maximalistaként csak a tökéletessel elégszel meg, ezért a horoszkóp szerint Alexander Wang letisztult, modern minimalizmusa tökéletesen illik hozzád. Szereted az alapján összeválogatni a darabokat, hogy azok pontosan illenek egymáshoz. Ehhez a divattervező geometrikus, természetes színű holmijai pompásan megfelelnek.

Mérleg: Hozzád Zac Posen divattervező illik a legjobban, ugyanis az ő könnyed stílusa, elbűvölő ruhái megtestesítenek mindent, ami a horoszkóp szerint a Mérlegre jellemző. A divattervező ruhái nagyszerűen passzolnak a kedves, ragyogó, végtelenül romantikus csillagjegyedhez.


Skorpió: A horoszkóp szerint egy olyan szexi teremtést, amilyen Skorpióként te is vagy, csak a Versace ruhák tudnak a legjobban kifejezni. A divatház alakkövető miniruhái, fémes kiegészítői nagyszerűen passzolnak hozzád.


Nyilas:
Jellemző rád a jó humorérzék, emiatt érdemes úgy öltözködnöd, hogy azzal kifejezd a személyiséged ezen oldalát. Ez alapján a britek különleges divattervezője, Vivienne Westwood illik hozzád.


Bak:
Klasszikus, elegáns és elképesztően menő ember vagy, akárcsak a hozzád legjobban illő divatház, az Yves Saint Laurent. Rajtad nagyszerűen áll a ceruzaszoknya, az elegáns kabát és az egyenes ruhák, mindezt pedig megkaphatod a nagy múlttal rendelkező divatháztól.


Vízöntő: Romantikus
teremtésként a Chloé divatház finom anyagból készült blúzai és selyemszoknyái tökéletesen illenek hozzád. Ugyancsak ez a divatház passzol az újításokért rajongó énedhez is, hiszen a Chloé minden divatőrületre előáll a saját megoldásával.


Halak:
Egyszerre vagy távolságtartó és rendkívül vonzó, ezért a Valentino illik hozzád. A divatház a nőies, romantikus ruháiról ismert, amik általában hosszú ujjúak, magas nyakúak, de érzékiek is. Egy ilyen holmival remekül kifejezheted a titokzatos, vonzó énedet.

(Forrás: marieclaire.hu)

Ajánló

Ajánló