2020 egyik legőrültebb filmjének ígérkezik a Ragadozó madarak



Néhány film, amiért érdemes lesz jövőre moziba menni.Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) [Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)]: 2020 februárjában érkezik a Warner nőkből álló (anti)szuperhőscsapata, aminek főszerepében a Margot Robbie által alakított, Jokert már ehagyó, Harley Quinn áll.

A történet Harley Quinn beáll a Ragadozó Madarak nevű csapathoz, akik az egyik társukat készülnek kiszabadítani a szadista Fekete Maszk (Ewan McGregor) fogságából. Az Öngyilkos Osztag utáni időben játszódó, Cathy Yan felügyelete alatt készült film egy olyan Gothambe viszi el a nézőket, ami már nem élvezi Batman védelmét.

A Ragadozó Madarak tagjai között találkozhatunk Vadásznővel (Mary Elizabeth Winstead), a Fekete Kanárival (Jurnee Smollett-Bell), Renee Montoyával (Rosie Perez) és Cassandra Cainnel (Ella Jay Basco).

Fast & Fruious 9: 2020. május 21-én mutatják be a magyar mozik a Halálos iramban következő részét. A széria 2015-ben ért fel a csúcsra, majd a nyolcadik rész visszafogottabban teljesített, de még így is bejutott a milliárdosok klubjába.

Azt nehéz lenne megjósolni, hogy vajon a kilencedik rész is eléri-e ezt az eredményt, ám az biztos, hogy idén a nyolcadik résznél sokkal szerényebben teljesítő spinoff két főszereplője, Dwayne Johnson és Jason Statham nem tér vissza Vin Diesel bandájához.

Velük ellentétben visszatér a Charlize Theron által játszott Cypher aki korábban arra kényszerítette Dominic Torettót, hogy árulja el a családját.

No Time to Die: 2020. április 8-án mutatják be a hazai mozik James Bond legújabb kalandját, amiben Őfelsége volt ügynökének vissza kell térnie az MI6 kötelékébe, hogy kiiktassa a Rami Malek képében érkező ellenséget. Ugyanakkor a hírek szerint néhány dolog megváltott az MI6 háza táján. Malek pedig csak úgy vállalta a szerepet, hogy leszögezte nem lesz egy egyszerű terrorista.

A Cary Fukunaga által rendezett No Time to Die című alkotás valószínűleg az utolsó Bond-film, amiben Daniel Craig alakítja a híres ügynököt. Mellette visszatér Ralph Fiennes, Léa Seydoux, Ben Whishaw, Jeffrey Wright, Naomi Harris és Christoph Waltz.

Free Guy: A hazánkban 2020. július 2-án bemutatásra kerülő Free Guy című filmről egyelőre keveset hallani, mégis az év egyik legérdekesebb alkotásának tűnik. A Shawn Levy által készített alkotásról egyelőre annyit tudni, hogy a Ryan Reynolds által alakított főszereplő egy átlagos banki tisztviselő, aki egy nap rájön, hogy NPC, vagyis nem játszható karakter egy erőszakos nyitott világú játékban.

A karakter feleszmélése után az is kiderül, hogy a Free City nevű játékot hamarosan lekapcsolják, tehát a főszereplőnek ki kell találnia valamit, ha nem akar elpusztulni. Ebben lesz a segítségére, vagy éppen ebben akadályozza őt Taika Waititi, Channing Tatum és Jodie Comer.

Dűne (Dune): Frank Herbert klasszikusának adaptációi eddig sorra megbuktak, de ez nem riasztotta el korunk egyik legfelkapotabb rendezőjét attól, hogy filmet forgasson a Dűnéből, ráadásul Denis Villeneuve úgy tervezi, hogy két részben mutatja be a történetet, amihez olyan színészek csatlakoztak, mint Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Zendaya, Oscar Isaac, Jason Momoa, Javier Bardem, Dave Bautista, Stellan Skarsgard és Josh Brolin.

(Forrás: hu.ign.com)

Ajánló

Ajánló