Mire számíthatsz a téli hónapokban?



Mit jósol neked a téli horoszkóp?Kos: Néhány jelentősebb pénzügyi döntést kellhet meghoznod 2019 végén. Ezeket mindenképpen alaposan gondold át, hiszen a következő évedet is meghatározhatják! Ha télen a pénzedről lesz szó, akkor mindig légy észnél!

Bika: Jellemző rád, hogy folyton keresed az új kihívásokat, szeretsz a jövődre gondolni, de ezen a télen sikerül a jelenben maradnod, és csak azzal foglalkoznod, amivel abban a pillanatban kell, ez pedig fizikailag és mentálisan is jót fog tenni neked.

Ikrek: A lelkesedésed teljesen érthető lesz télen, de arra figyelj, hogy ne sürgesd az időt, ne akarj mindent egyszerre és ne igyál előre a medve bőrére! Most minden azon fog múlni, hogy kivárod a legmegfelelőbb pillanatot a cselekvésre, mert az hozhatja el számodra a legnagyobb hasznot.

Rák: Télen mindent alaposan megtervezel, ám a körülmények keresztülhúzhatják a számításaidat. Ez ne keserítsen el, hiszen az élet éppen attól jó, hogy tele van meglepetésekkel.

Oroszlán: A téli hónapokban sokan fognak kapkodni, sietni és idegeskedni, de te nem, ugyanis megtalálod azt a nyugodt állapotot, amire a leginkább szükséged lesz. Ha valaki megpróbál kizökkenteni ebből az állapotból, akkor annak ne engedj! Őrizd meg a lelki békédet!

Szűz: A téli hónapokban úgy érezheted, hogy mindennel el vagy maradva, lemaradsz a lehetőségekről, semmit sem tudsz befejezni. Mindennek oka lehet az, hogy ez az évszak az, amelyben meg kell tanulnod elengedni a dolgokat, hátradőlni és elfogadni, hogy nem irányíthatsz mindent.

Mérleg: A téli hónapok sok kihívást hoznak a számodra, ezért oda kell figyelned arra, hogy legyen alkalmad a pihenésre is. Igazi Mérlegként az egyensúlyra is figyelned kell, vagyis ne akarj mindent egyszerre csinálni, de ugyanakkor azt se hagyd, hogy kicsússzon a kezedből az irányítás!

Skorpió: Ha a téli hónapokban valaki komoly próbatétel elé akar állítani, akkor emlékezz, hogy egyáltalán nem kötelező felvenned a kesztyűt, ha nem akarsz harcolsz! Ebben az időszakban csak azokkal a kihívásokkal nézz szembe, amelyek céljával kapcsolatban biztos vagy abban, hogy érdemes küzdeni értük!

Nyilas: Lehetőségekkel teli téli hónapok várnak rád, ám meglehet, hogy ezek egy részét elfedi a hó, ezért egyedül rajtad múlik, hogy mennyit hozol ki ebből az évszakból. Ha látod, hogy egy alkalom felkínálkozik, akkor bátran élj azzal, hiszen komoly sikereket érhetsz el tavaszig!

Bak: Ha télen valaki azt mondja valamire, hogy lehetetlen, akkor nem kizárt, hogy valójában csak arról van szó, hogy ő nem rendelkezik azzal a kitartással és makacssággal, amivel te igen. Ha valaki, akkor Bak jegyűként te képes vagy arra, hogy megoldd a számodra fontos feladatokat.

Vízöntő: A téli hónapokban számíthatsz némi kellemetlenségre, de abban az esetben, ha sikerül ezeken túltenned magad, akkor megtalálhatod a belső nyugalmadat. Fontos, hogy ne akarj minden problémát egyszerre megoldani, hanem egyszerre csak eggyel foglalkozz!

Halak: Az év végén szeretsz azzal foglalkozni, hogy átgondold, összegezd az elmúlt esztendőt, ez pedig most se változik, ráadásul bőven van min elgondolkodnod. A téli hónapokban legyen időd arra, hogy belül elrendezd az elmúlt év eseményeit, mert akkor frissen és céltudatosan vághatsz bele a 2020-as évbe!

(Forrás: bien.hu)

Ajánló

Ajánló