Változások szükségszerűségére utaló jelek



A csillagjegyed alapján mi utal arra, hogy már nem vagy boldog a munkahelyeden, a párkapcsolatodban?A Kos életében nem történik semmi: Ha azt tapasztalod, hogy nem haladsz, nem tudsz tenni a céljaid és álmaid eléréséért, nem történik semmi az életedben, ami hajtana előre, új izgalmakat hozna, akkor ideges leszel, és belső kényszert érzel, hogy tégy a változásért.

A Bika elhanyagolja magát: Ha nem törődsz magaddal, rendkívül erős jel arra, hogy ideje változtatnod. Itt lehet szó bármiről, például elhanyagolod az alvást, nem figyelsz a megfelelő étkezésre, rossz a közérzeted.

Az Ikrek unatkozik: Ha unatkozni kezdesz a munkahelyeden, akkor nem vagy rest új kihívást keresni, még akkor is, ha szereted, amit csinálsz. A párkapcsolatra ugyanez igaz, vagyis könnyen szakítasz, ha azt látod, hogy a viszony nem vezet sehová.

A Rák nem szakít időt magára: Amikor elhanyagolod a meditációt, a testi és lelki feltöltődést, akkor a körülötted élő emberek viselkedése és lelkiállapota sokkal érzékenyebben érint, mint kellene. Ilyenkor muszáj átértékelned a párkapcsolatodat, munkádat és főleg önmagadat.

Az Oroszlán élete nem elég izgalmas: Ha azt látod, hogy minden napod ugyanolyan, akkor tudod, hogy csak a változás rángathat ki az egyhangúságból.

A Szűz nem bírja a rendetlenséget: Csak akkor tudsz jól teljesíteni, ha rend van körülötted. Egy szervezetlen munkahely, rendezetlen otthoni környezet, rendetlen partner, mind olyasmi, amiből tudod, hogy változtatnod kell. Ezen nem gondolkodsz sokat, rögtön távozol.

A Mérleg nem törődik a megjelenésével: Mérlegként nehezen döntesz, emiatt meglehetősen sok idődbe kerül, hogy minden lehetséges szempontot megvizsgálj, majd végül rászánd magad a változtatásra.

Esetedben biztos jel az, ha elhanyagolod magad, nem foglalkozol az öltözködéssel, a külsőddel. Ha ezt felismered, akkor mindegy, hogy mibe kerül, a sarkadra állsz és 180 fokos fordulatot veszel.

A Skorpióból eltűnt a szenvedély: A csillagjegyed alapján híres vagy a szenvedélyről, a mély érzelmekről és az elszántságról. Esetedben akkor jönnek elő a gondok, ha már arra sem emlékszel, hogy mikor bújtál össze utoljára a pároddal.

Skorpióként te is azok közé tartozol, akik szeretik az állandóságot, tehát nehezen szánod rá magad a változásra, de amikor a szenvedély és öröm kiveszik az életedből, akkor szakítasz a pároddal, de a munkáddal is.

A Nyilas úgy érzi, mintha csak egy helyben futna: Tele vagy energiával, a változásokon pedig nem szoktál sokat gondolkodni, hanem azok elébe mész. Folyton mozgásban vagy, keresed az újabb kihívásokat. Amikor úgy érzed, hogy gödörbe kerültél, akkor az annak a jele, hogy lassíts, gondold végig, hogy valójában mit akarsz az élettől!

A Bakot nem motiválja a munka: Akkor érzed igazán formában magad, ha minél gyorsabb feljebb léphetsz a ranglétrán. Amikor a belső késztetés eltűnik, akkor kilátástalanná válik az életed, az pedig annak jele, hogy nincs választásod, változtatnod kell.

A Vízöntő csapdában érzi magát: Szükséged van a függetlenségre, a szabadságra, az önállóságra, éppen ezért, amikor úgy érzed, hogy nem kapsz levegőt, fojtogat egy helyzet, akkor tilos pazarolnod az idődet, muszáj változtatnod, amit meg is teszel.

A Halak álmai szerte foszlanak: Arra motiválod magad és másokat, hogy rugaszkodjanak el a kézzelfogható jelentől, bátran álmodjanak nagyot. Ha azonban elmegy a kedved az álmodozástól, a tervezgetéstől, akkor az világos jele annak, hogy változtatnod kell.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló