Mennyire és hogyan van jelen a magány az életedben?



Próbáld ki a londoni pszichológuscsoport bagolytesztét!

Ha szeretnéd tudni, hogy mennyire és hogyan van jelen az életedben a magány, akkor próbáld ki a londoni pszichológuscsoport személyiségtesztjét! Ne kapkodj, hanem alaposan nézd meg a lenti képen szereplő baglyokat, majd válaszd ki a legszimpatikusabbat, és olvasd el az ahhoz tartozó leírást!Ízléses és előkelő: A személyiséged egyik fele rajong a csillogásért, a pompáért, de a másik fele inkább a magányt keresi, mert akkor tudsz teljesen elmerülni a gondolataidban, amikor egy kicsit elvonulsz és hanyagolod a társasági érintkezést.

Az egyedüllét megnyugtat, hiszen a gondolataidat akkor tudod rendezni. Az összes személyiségtípus közül talán te vagy az, aki a legjobban él társasági életet, de még neked is szükséged van időnként arra, hogy visszavonulj, feltöltődj és ihletet meríts a megújuláshoz.

Megfontolt és gondolkodó: Szükséged van arra, hogy mindent mélyen tanulmányozz, megismerj. Esetedben az éjszaka a legalkalmasabb napszak arra, hogy végiggondold az élet nagy dolgait, sőt, akkor tudsz a legjobban koncentrálni, amikor kint lehetsz a sötétben.

A munkád esetében is hatékonyabb vagy a munkaidőn kívül, mert akkor tudsz jobban koncentrálni, ha nem vagy szinkronban a külvilággal. Az életed része a magány, sok időt töltesz egyedül, amit senki se erőltet rád, mert ez a saját döntésed.

Te akkor is képes vagy visszavonulni, ha társaságban töltöd az idődet, de befelé fordulásra vágysz. Te kizárólag akkor helyezed magad az első helyre, ha ez a javadat szolgálja.

Barátságos és vidám: Mindig derűs és jókedvű ember vagy, aki pozitívan közelít a világ felé, és csak ritkán kerül maga alá. Nagyon jól tudod, hogy mennyivel könnyebb okot találni a szomorúságra, mint a boldogságra, de szerinted a boldogságért igenis megéri az extra energia befektetés.

Éjjelente alapvetően nyugodt és elégedett vagy, hangulatod pedig ugyanolyan, ha otthon, vagy máshol töltöd az estét. A legtöbb emberrel ellentétben, benned még éjszaka is bőven van energia, ami annak köszönhető, hogy kiválóan be tudod osztani a napközbeni iramot, sebességet.

A magány fontos szerepet játszik az életed egyensúlyában, de nem szereted, ha túl sok, vagy túl kevés van belőle. Az összes személyiségtípus közül neked lehet a legkevésbé szükséged az egyedüllétre, ugyanis az emberek társasága mindig jókedvű tesz.

Bizakodó és magabiztos: Nagyon jól tudod, hogy ki vagy, mit szeretnél és kiválóan érzed magad a bőrödben. Esténként szeretsz kikapcsolódni, kimozdulni, főleg akkor, ha keményen dolgoztál napközben. Ha nincs, aki veled tartana, akkor sem esel kétségbe mert, egyedül is élvezed, ha az este ismeretlen helyekre sodor.

A magány egyáltalán nem zavar, sőt, örömmel élsz annak minden előnyével, és boldogan szárnyalsz egyedül is, ha annak van itt az ideje. A környezeted sokszor nem érti, hogy például miért szeretsz egyedül filmezni, vagy vacsorázni.

Színes egyéniség: Az életed tele van művészettel és a természet szépségeivel, de az éjszakáról úgy gondolod, hogy sokkal nehezebb megtalálni azt, amit csodálni lehet, ha leszáll az éj. Akkor igényled a magányt, ha fel akarod ébreszteni a kreativitásodat, a belső színvilágodat. Ilyenkor szükséged van arra, hogy elvonulhass, előhívhasd magadból az új ötleteket. Ha elkap az ihlet órákat, de napokat is képes vagy egyedül tölteni azért, hogy alkoss.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló