A csillagjegyek halloweeni Disney-jelmezeTe minek öltözhetnél a holnapi esti bulira?Kos: Kos jegyűként szenvedélyes vezető lehetsz, aki ugyanolyan otthonosa mozog a csatamezőn, mint a Star Wars filmekből ismert Leia hercegnő, akinek te is beöltözhetsz halloweenkor!

Bika: Bika csillagjegyed alapján elmondható rólad, hogy hűséges típus vagy. A Disney karakterei közül az elbűvölő, és Csipkerózsikához hasonló szépségű, Aurora hercegnő illik hozzád.

Ikrek: Kiváló kommunikációs és meggyőző képességekkel rendelkezel, ez pedig akár egy szuperhős reklámarcává is tehetne téged. Ennek alapján Helen Parr, alias Mrs. Irdatlan, avagy Nyúlányka jelmeze illene hozzád a leginkább. Ha úgy döntesz, hogy hallgatsz a horoszkóp tanácsára, akkor nem árt, ha elkezdesz nyújtógyakorlatokat végezni, mert a halloweeni buliban szükséged lehet a hajlékonyságodra!

Rák: Jellemző rád a családcentrikusság, anyai gondoskodás és az imádni való humor, mindez pedig igazi Mary Poppinsszá tehet téged, ezért az idei halloweeni buliban biztos, hogy nagy sikered lenne, ha beöltöznél a világ legjobb gyerekcsőszének.

Oroszlán: Senki sem vonhatja kétségbe, hogy nagyon bájos teremtés vagy. Oroszlánszíved mellett a játékosságodat sem hagyod el, akárcsak a Jégvarázs Anna hercegnője, aki tökéletesen illik a gyermeki természetedhez és törődő személyiségedhez. Ha egy Vízöntő barátnőddel mész halloweeni buliba, akkor beszéljétek meg, hogy ő öltözzön Elzának, te pedig Annának, mert biztos, hogy hatalmas sikeretek lenne!

Szűz: A becsületes, megbízható, de egy kicsit pimasz Jázmin hercegnő illik hozzád a leginkább, hiszen Szűz jegyűként rád is jellemzőek ezek a tulajdonságok. A csillagjegyed alapján szereted megtartani a szavad, és mindig kimondod, amit gondolsz, főleg akkor, ha arra nyomos okod van.

Ha az idei halloween partin Jázminnak öltözve jelensz meg, akkor biztos, hogy mindenkit el fogsz kápráztatni.

Mérleg: A horoszkóp szerint előfordul veled, hogy szemtelen vagy. A Pán Péter történet Csingilingje pontosan olyan, mint te, vagyis álmodozó természet, aki néha gőgös, tiszteletlen, de ennek ellenére, csak szeretni lehet.

Ha halloweeni buliba mész, akkor csatold fel a tündérszárnyaidat, végy magadhoz némi tündérport, és ragyogd be az év legkísértetiesebb éjszakáját!

Skorpió: Skorpióként épp a születésnapod havába esik a halloween, amit mindig is szerettél, hiszen a horoszkóp szerint te is olyan titokzatos, misztikus teremtés vagy, mint ezt a kísérteties ünnep. Hozzád remekül illik Hófehérke gonosz mostohájának jelmeze, hiszen neked nagyon jól áll a démoni szerep.

Nyilas: Hihetetlenül szabad szellemű teremtés lehetsz, ha Nyilas a csillagjegyed, ezért és még egyéb tulajdonságok miatt, nagyszerűen néznél ki Pocahontas jelmezében az idei halloween bulin.

Bak: Abból kiindulva, hogy Bak jegyűként igazi hagyománytisztelő hírében állsz, hozzád csakis Minnie egér jelmeze passzolhat a Disney karakterek közül, hiszen ő egy igazi klasszikus figura. Ha van párod, és vele mész a halloweeni buliba, akkor próbáld rávenni, hogy öltözzön be Mickey egérnek.

Vízöntő: Vízöntő jegyed miatt néha te is tudsz olyan hideg lenni, mint a Jégvarázs Elza hercegnője. Ha a halloweeni buliba egy Oroszlán barátnőddel mész, akkor beszéljétek meg, hogy ő Annának, te pedig Elzának öltözöl!

Halak: Született álmodozóként szívesen bámulsz a nagy vízen túlra, újra és újra, ezért a horoszkóp úgy véli, hogy Halak jegyűként Vaiana jelmezébe kellene bújnod halloweenkor, hiszen ez a Disney-figura ugyanolyan, amilyen te is vagy.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló