Kabát-horoszkópMilyen fajta kabát illik hozzád a csillagjegyed jellemzői alapján?Kos – kockás kabát: Hozzád az olyan klasszikus minták passzolnak, amelyekben egyszerre érezheted magad öntudatosnak és sikkesnek. A kockás kabát kifejezetten univerzális ruhadarab, hiszen ugyanúgy felveheted a munkahelyedre, mint a péntek esti buliba. Folyton pezsgő és energikus csillagjegyed szerint erre van leginkább szükséged.

Bika – szövetkabát övvel: Remekül illik az övvel megkötős kabát, ami mindig divatos, függetlenül a mintától, a hossztól és a színtől. Ez az igazán időtálló ruhadarab biztos elnyeri a tetszésedet, hiszen Bika jegyed alapján szereted a jó minőségű holmikat.

Ikrek – pufidzseki: A divatból évek óta ki nem kopó, pufikabátok illenek hozzád a legjobban. Ha esetleg mustársárga színben viseled, akkor biztos, hogy nem leszel észrevétlen, ami az Ikreknek rendkívül fontos.

Rák – a plüssmaci: Az otthonod kényelme mindennél fontosabb a számodra, ezért a kabátok közül a kényelmes, puha, meleg változat nyerheti el a leginkább a tetszésedet. Egy ilyen ruhadarab a testedet és a lelkedet is melegen tartaná.

Oroszlán – műszőrme: Ha belépsz egy partira, akkor biztos, hogy látványos kabátot viselsz, méghozzá azért, hogy minden jelenlévő feléd fordítsa a fejét, hiszen szükséged van a figyelemre. Mivel imádsz a középpontban lenni, ezért rengeteg energiát fordítasz arra, hogy látványos ruhakollekcióval kápráztasd el az embereket. Ennek alapján egy állatmintás vagy élénk színű műszőrme kabáttal biztos, hogy felkelted mindenki figyelmét.

Szűz – sportos dzseki: Tökéletességre törekvésed miatt egy jó minőségű síkabátra vagy technikai dzsekire lehet szüksége. A kabátot párosítsd kényelmes, meleg csizmával, bakanccsal, valamint kortyolgass forró tejeskávét, mert akkor a legnagyobb hideg se fog ártani neked!

Mérleg – kétsoros gyapjúkabát: Egy halványrózsaszín gyapjúkabátban úgy érezheted magad, mintha egy romantikus vígjátékból léptél volna ki. Mérlegként biztos, hogy nem feledkezel el arról, hogy tökéletes kesztyűkkel egészítsd ki a hozzád legjobban illő kabátot.

Skorpió – motorosdzseki: Attól, hogy itt a hideg időjárás, még nem kell lemondanod az igazán menő megjelenésedről, csupán az egyszerű fekete kabátot kell motorosdzsekire cserélned. Ha sikerül műszőrme bélésű motorosdzsekit találnod, akkor biztos, hogy fogsz fázni.

Nyilas – steppelt kabát: Imádsz utazni, ezért neked olyan ruhákra van szükséged, amelyek ellenállnak az időjárás viszontagságának, például az esőnek, a hónak vagy a szélnek. Nyilas jegyűként válassz meleg, steppelt kabátot, mert az biztos, hogy megvéd a időjárás elemeitől, úgyhogy bátran élvezheted a kalandozást.

Bak – irhabunda: Praktikumra törekvő, hagyománytisztelő csillagjegyed alapján, a mindig divatos, legfeljebb fazon terén változó irhabunda lehet számodra a tökéletes választás. Egy ilyen ruhadarabban biztos, hogy nem fogsz fázni.

Vízöntő – vicces szőrös kabát: Tekintve, hogy mindig a magad útját járod, így elképzelhetetlen, hogy beéred egy hagyományos, fekete kabáttal. Ennél sokkal nagyon a valószínűsége annak, hogy egy hatalmas, lila műszőrme kabátban jelensz meg, mint egy igazi rocksztár.

Halak – nyári minták: Ha valaki a lelkében őrzi a nyár tüzét, akkor az a Halak, ezért hozzád a csupa virág, nyári mintás kabát illik a legjobban. Egy ilyen ruhadarabbal még a legborúsabb napokon is vidámságot vihetsz a környezeted életébe.

(Forrás: marieclaire.hu)

Ajánló

Ajánló