Így reagálnak a csillagjegyek a ghostolásra!



Ki és hogyan éli meg, ha a partnere hirtelen felszívódik?Kos: Ha valaki egy szó nélkül felszívódik az életéből, akkor nagy valószínűség szerint mérges lesz, mert úgy érzi, az illető csak lopta az idejét.

Bika: Mélyen megbántja a ghostingolás. Ő biztos, hogy nem hagyja szó nélkül az ilyesmit, és kérdésekkel fogja megszórni a másik felet, hogy minden rendben van-e kettejük között. Ha erre nem kap választ, akkor az hatalmas csalódás a számára.

Ikrek: Ha az Ikrek életéből tűnik el a partnere, akkor kicsit bűnösnek érzi magát, hiszen ő már többször megcsinálta ezt másokkal, ugyanis ez a csillagjegy hajlamos a ghostolásra. Ha valaki vele teszi meg ghostolást, akkor arról az a véleménye, hogy legalább most már tudja, hogy ez milyen érzés.

Rák: Ha valaki felszívódik az életéből, akkor az illető számíthat egy igazán őszinte, nyílt és maró gúnnyal megírt üzenetre a Ráktól, aki nem mérges, hanem inkább kiábrándult lesz.

Oroszlán: Kissé összezavarja, ha valaki felszívódik mellőle. Az Oroszlán soha és senkinek nem könyörög a figyelemért, mert tudja, hogy majd lesz, aki értékelni fogja.

Szűz: Nagyon érzékeny, intuitív csillagjegy a Szűz, aki valószínűleg már akkor érzi, hogy mire készül a partnere, még mielőtt az köddé válna. A célorientált Szűz miden esetben szereti tisztázni a dolgokat, így azonnal kész tények elé állítja a párját, ha megérzi benne az érlelődő érzelmeket.

Abban az esetben, ha a partnerük mégis ghostol, akkor nem kell félteni a Szüzet, mert remekel a csalódásai racionalizálásában és a helyén kezeli azokat.

Mérleg: A Mérleg is egy olyan csillagjegy, amely már akkor megérzi, hogy a párja köddé szeretne válni, mielőtt annak ez az eszébe jutna. Mivel a Mérleg kerüli a konfliktust, ezért valószínű, hogy megelőzi a partnerét, és ő tűnik el előbb.

Skorpió: A Skorpió erős védőfalat húz fel maga köré azért, hogy megvédje magát a csalódástól. Ha ő akár egy aprócska jelét is megérzi annak, hogy a párja köddé készül válni, akkor visszahúzódik a csigaházába, és addig ki se jön onnan, amíg be nem gyógyulnak a sebei. A Skorpió esetében jobb, ha van a közelében egy barát, akiben megbízik, akinek kiöntheti a szívét.

Nyilas: A Nyilas abban a régi mondásban hisz, hogy: ha igazán szereted, akkor engedd el! Vagyis a Nyilas nem fog harcolni azért, hogy visszaszerezze azt, aki felszívódott. Inkább keres egy kreatív hobbit, ami segít neki megbirkózni a csalódással.

Bak: A Bak büszke magára és a felnőttségére, ezért nagyon idegesítőnek találja, ha valaki képtelen megfogalmazni az érzéseit, a ghostolást pedig végtelenül gyerekes dolognak tartja. Ha valaki köddé válik, akkor a Bak úgy gondolja, hogy egyébként se tudtak volna hosszú távon együttműködni, hiszen nem voltak egyformán érettek.

Vízöntő: A Vízöntő néha kifejezetten távolságtartó. Számára kifejezetten ismerős érzés, ha a partnerük egyik napról a másikra eltűnik, ugyanis ő is tett már ilyet másokkal, és volt, aki vele is megtette ugyanezt.

A Vízöntő esetében kívülről úgy tűnhet, hogy a csalódás felett áll, de belül mély érzések kavarognak benne, ugyanis egy nagyon érzelmes csillagjegyről van szó, aki soha nem mutatja ki a szomorúságát.

Halak: A Halak híres a túláradó érzelmekről, ezért amikor a párjuk köddé válik, akkor az összetöri a szívüket. Ilyenkor a legszomorúbb szakítós dalokat hallgatja, átadja magát a fájdalomnak, és akkor se tudná eltitkolni a csalódását mások elől, ha megpróbálná.

(Forrás: marieclaire.hu)

Ajánló

Ajánló