Tarot kártya jóslás



Válassz öt lapot a lenti képről, és olvasd el azok neked szóló üzenetét!

1. kártya: Aktuális hatások

Botok Négyes: Ne becsüld alá az egyszerű sikerek örömét a korlátozó hatások miatt! Ez a lap egy jó befejezés és friss kezdés jelképe. Örömöt leginkább egy új kapcsolat, új életszakasz, új elkötelezettség kezdetén jelenthet, főleg akkor, ha lakóhelyet készülsz váltani.

2. kártya: Akadályok

Kardok Hatos: Ez a tarot kártyalap a közvetlenül előtted álló akadályok természetét mutatja meg. Szellemi koncentrációval elérheted, hogy túltedd magad a problémáidon és jobb idők felé indulj el az utadon. Ehhez azonban szükséges, hogy szembenézz a gondjaiddal, és jó alaposan átgondold azokat! A jó hír az, hogy a nehezén már túl vagy.

3. kártya: Múltbéli alapok

Ötágú csillag Hatos: A közelmúltban történt friss hatásokból alakul ki a jelenleg helyzeted. A sikered titka a nagylelkűséged. A saját jóléted a másokba való befektetésből származik, ami lehet pénzügyi, de lelki befektetés is hozzád közelálló embernek adott tanács vagy támogatás formájában.

4. kártya: Korábbi események

A Pápa: Ez a tarot kártyalap egy közelmúltban történt hatást, eseményt jelképez, ami hamarosan elmúlik. Emellett jelenthet tanítást, útmutatást, valamint utalhat arra, hogy hogyan közelítesz meg egyes erkölcsi, vallási és társadalmi kérdéseket.

5. kártya: Célok és végzet

A Remete: Ez a tarot kártyalap a vágyott célokra utal, valamint rávilágít a legnagyobb eredményre, amit az aktuális helyzetben el lehet érni. A Remete azt üzeni neked, hogy szükséged van a belső elmélkedésre, távol a mostani helyzeted elvárásaitól. Ez a lelki vagy fizikai elvonulás vezethet el a megoldáshoz.

6. kártya: Jövő

A Főpap: Ez a tarot kártyalap azokra az új hatásokra utal, amelyek hamarosan bekövetkeznek az életedben, valamint azt üzeni, hogy megvan benned a jó megítélésére való képesség, ami erős intuíció formájában mutatkozik meg. Bátran hallgass a szívedre, mert annak bölcsessége rávezet a megfelelő változásra.

7. kártya: A kutató

Kelyhek Kilences: Ez a tarot kártyalap a negatív érzéseidre világít rá, és arról ad információt, hogy milyen érzések kavarognak benned a jelenlegi helyzeteddel kapcsolatban. A Kelyhek Kilences egy rendkívül erős pozitív indikátor a számodra. Mivel az élet alapigazsága, hogy semmi sem állandó, ezért hamarosan igazán boldog lehetsz.

8. kártya: Barátok és család

A Császár: Ez a lap azt jelképezi, hogy milyen befolyásod van másokra és a környezted milyen befolyással van rád. Azt is szimbolizálja, hogy az emberek hogyan illeszkednek az életed területeibe. A Császár olyan pozitív hatásokat üzen, mint az előrelépés, előléptetés, amire a közeljövőben számíthatsz.

9. kártya: Remények, félelmek és ötletek

A Csillag: A halál és a megújulás időszakát jelképezi a Csillag. A megújulás lehet szellemi, fizikai, esetleg mind a kettő. Ez leginkább akkor örvendetes hír, ha te vagy egy szeretted betegségből, sérülésből lábadozik. Ez a tarot kártyalap a fény az sötétségben, ami rávilágít a múltadra és a jövődre.

10. kártya: A végeredmény

Kelyhek Hetes: Ez a tarot kártyalap a belső énedhez szól, és próbál elmondani valamit a tudattalanodról, vagy a képzelt világodról. A Kelyhek mély zavarodottságot jelképeznek, vagy azt, hogy a tudatos elméd nem képes megérteni a motivációidat. A tarot kártyalap azt tanácsolja, hogy vizsgáld meg jó alaposan a saját motivációidat és gondold át a céljaidat!

(Forrás: tudasfaja.com)

Ajánló

Ajánló