2020-ban érkezik a Hang nélkül 2.



Ezeket a horrorfilmek várhatják a leginkább a műfaj kedvelői.Hang nélkül 2. (A Quiet Place: Part II): A Hang nélkül 2. nem folytatás, hanem egy történet következő fejezete lesz. Ez azt jelenti, hogy az első részt túlélő Emily Blunt a két gyermekével visszatér, de nem ő lesz a főszereplő, mert a film új emberekre fókuszál, hogy ők hogyan birkóznak meg a csenddel.

Démonok között: Az ördög kényszerített (The Conjuring: The Devil Made Me Do It): A Warren-házaspár újabb történetében egy gyilkosság vádlottja azt állítja, hogy démonok szállták meg, és azok kényszerítették a bűncselekmény elkövetésére.

A láthatatlan ember (The Invisible Man): A láthatatlan ember főszereplője egy olyan nő, aki azt hiszi, hogy a vele gyakran agresszív exe nem halt meg, hanem láthatatlanná válva ott van körülötte, hogy pokollá tegye az életét.

Antlers: Az Antlers egy csendes kisdiákról szól, aki félelmetes titkot, talán egy éhező szörnyet, rejteget a világ elől. A horror hátterében Guillermo del Toro áll. Aggodalomra legfeljebb az adhat okot, hogy a film régóta porosodik a fiókban, viszont az előzetesek gyomorforgató és drámai történetet ígérnek, az ilyesmi pedig mostanában kikopott a műfajból.

Halloween Kills: Ember legyen a talpán, aki még ki tud igazodni a Halloween filmeken, éppen ezért a lényeg az, hogy a Jamie Lee Curtis által alakított Laurie a lányával és az unokájával rágyújtotta a házat Michaelre, ám a jelek szerint a sorozatgyilkos túlélte a tűzesetet, most pedig visszatér, hogy újabb gyilkosságokat kövessen el.

Army of the Dead: A zombifilm egy rettenthetetlen zsoldosokból álló csapatról szól, akik a zombiapokalipszis közepén olyan akcióra vállalkoznak, amely végén életük zsákmányát szerezhetik meg. Az akcióhorror főszereplője Dave Bautista.

Last Night in Soho:A gótikus elemekkel tarkított Last Night in Soho című horror a 60-as évek Londonjában játszódik, ahol egy fiatal lány találkozik az énekes bálványával, ezzel azonban egy olyan rémálom veszi kezdetét, amiben az idő sem állandó. A nézők agyát biztosan összezavaró rémtörténetben olyan színészekkel találkozhatunk, mint Anya Taylor-Joy, Matt Smith és Terence Stamp.

Azon agyalok, hogy ennek véget vetek (I'm Thinking of Ending Things): A 2020-ban érkező film Iain Glen 2016-ban megjelent, és az év legjobb pszichothrillerének választott regényéből készült. Az Azon agyalok, hogy ennek véget vetek egy olyan nőről szól, aki az új barátjával az utóbbi vidéken élő szüleihez igyekszik látogatóba. A pár útközben tesz egy kitérőt, ami rémisztő eseményekhez vezet, mert úgy tűnik, valaki üldözőbe vette őket, de lehet, hogy ezt csak a nő képzeli.

Árok (Underwater): 2020 egyik legjobban várt horrorjának középpontjában egy ősi, elképzelhetetlenül hatalmas szörny áll, akit a víz alatt tevékenykedő kutatócsoport szabadít ki sok évvel ezelőtt bezárt börtönéből.

Habár tény, hogy sok hasonló történetről készült film, mégis az Árok színvonalas szereplőgárdája és izgalmas előzetese arra utal, hogy nem egy újabb bőr lehúzásáról lesz szó, hanem egy kifejezetten élvezhető filmről.

Új mutánsok (The New Mutants): Jelenleg úgy néz ki, hogy a 2018 óta halogatott Új mutánsokat 2020-ban végre tényleg bemutatják. A magyar premiert április 2-ra tűzték ki. Az Új mutánsok horrorjegyekkel teletűzdelt képregényfilm, így mind a két műfaj rajongó várhatják. A film öt különleges képességekkel rendelkező fiatalról szól, akik egy titkos laboratóriumból próbálnak megszökni.

(Forrás: hu.ign.com)

Ajánló

Ajánló