Hova kellene elutaznod 2020-ban?



A horoszkóp szerint hol töltsd a nyaralásodat?Ha 2020-ban külföldi utazást tervezel, de még nincs konkrét terved, akkor a horoszkóp a segítségedre lehet, ugyanis most tanácsot ad, hogy a csillagjegyed alapján melyik helyszínen érezhetnéd magad a legjobban.

Kos: Energikus Kosként új kalandokra számíthatsz 2020-ban. A horoszkóp szerint neked olyan egzotikus helyre kellene utaznod, ahol aktivitásban sem szenvednél hiányt. Ilyen hely a perui Machu Picchu, ahol kedved szerint kalandozhatnál az ősi templomok, spanyol katedrálisok és az inkák szent helyei között.

Bika: Nagyon szeretsz kempingezni, főleg akkor, ha csodás a kilátás, ezért a horoszkóp szerint a Grand Canyont kellene felfedezned 2020-ban. Mivel Bikaként a kényelem is fontos számodra, ezét ne hagyd ki a közeli wellness-lehetőségeket sem!

Ikrek: 2020-ban látogass el Tokióba, ahol a vidámparkok, vásárlási és kulináris élmények biztos, hogy kielégítenék a kíváncsiságodat, ráadásul megismerkedhetsz a japán kultúrával.

Rák: Ha te utazol, akkor biztos, hogy víz közeli helyet választasz, ezért a horoszkóp szerint a Maldív-szigetek lehet számod a legideálisabb célpont.

Oroszlán: 2020-ban Londonban mindent megtalálhatsz ahhoz, hogy valódi uralkodónak érezhesd magad. A brit fővárosban megnézheted a Buckingham-palotát, a West End színházait vagy például a történelmi ereklyéket.

Szűz: 2020-ban tökéletes választás lenne a számodra egy afrikai szafari. Tökéletességre törekvő Szűz jegyűként Dél-Afrikában biztos nem csalódnál, hiszen a szafari mellett Fokváros is elnyerhetné a tetszésedet.

Mérleg: 2020-ban Párizs lehet a legideálisabb utazási helyszín a számodra. Mérleg jegyűként bátran és bárhol álmodozhatnál a szerelem és szerelmesek városában egy fenséges croissant mellett. Emellett a francia fővárosban könnyen találnál olyan kedves hoteleket, amelyekben a szobaszerviz azonnal a rendelkezésed áll, amikor csak kívánod.

Skorpió: Ha te egyszer úgy döntesz, hogy végre elutazol, akkor teljesen kikapcsolsz, és még az e-mailjeidet sem vagy hajlandó megnézni a vakációd ideje alatt. 2020-ban utazz el a Karib-szigetek egyik rejtett szegletébe, ugyanis Dominikán vagy Arubán biztos, hogy feltöltődnél.

Nyilas: Akkor vagy a legboldogabb, ha a szabadban töltheted az idődet és újabb kalandra indulhatsz a természetben, ezért a horoszkóp szerint a kanadai Alberta tartomány lehetne számodra ideális utazási helyszín 2020-ban.

Ha megfogadod a tanácsot, akkor a programodból ne hagyd ki a kajakozást és a hegymászást. Utazz egyedül vagy akár a barátaiddal, biztos, hogy jól fogod érezni magad!

Bak: Elegáns, előkelő és klasszikus személy vagy, ezért 2020-ban tökéletes utazási helyszín lehetne számodra Szentpétervár, ahol képtárakon, baletten és színházon keresztül ismerhetnéd meg a cári kultúrát.

Vízöntő: Szeretsz új emberekkel ismerkedni, viszont kerülöd a turistacsapdákat, ezért 2020-ban Finnország és Lappföld lehetne a legideálisabb utazás a számodra. Ezeken a helyeken a téli szezonban a sarki fény, míg nyáron a tóvidék és az erdők csodás világa kápráztathatna el.

Halak: A vízparton találod meg a lelki nyugalmadat, ezért 2020-ban számodra a legideálisabb utazási helyszín Hawaii lehetne, ahol meleg víz, mesés strandok és kiváló szállodák várnak rád. Itt mindent megkaphatnál a tökéletes pihenéshez.

(Forrás: marieclaire.hu)

Ajánló

Ajánló