Nem jön létre a Sötét zsaruk/21 Jump Street crossover



Az elmúlt tíz év filmes ígéretei, amelyekre hiába vártunk.MIB 23 (Sötét zsaruk/21 Jump Street crossover): Egy időben komoly tervként kezelték, hogy a két franchise crossovert kap, 2016-ban pedig úgy tűnt, hogy lesz valami az MIB 23 keresztelt filmből, aminek már a rendezőjét is megtalálták, de 2019-ben a Walter Parkes, a Sötét zsaruk-filmek producer elmondta, hogy úgy néz ki, nem valósul meg a crossover.

Portal és Half-Life: 2013-ban J.J. Abrams és Gabe Newell két Valve-film, a Portal és a Half-Life elkészítését jelentette be, majd 2016-ig nem lehetett hallani a két filmről. Abrams végül megerősítette, hogy az írók dolgoznak az adaptációkon, a Portal esetében pedig hamarosan újabb fejlemények várhatóak. Azóta sem történt semmi.

Frankenstein menyasszonya, vele együtt pedig a Universal Rémuniverzuma (The Bride of Frankenstein/Dark Universe): Látva a mozis univerzumok sikereit, az Universal is úgy döntött, hogy elindítja a saját világát, nem is akármilyen színészekkel és filmtervekkel.

De aztán 2017-ben akkora bukás lett Tom Cruise főszereplésével készül A múmia-reboot, hogy az bedöntötte az egész Rémuniverzumot, aminek következő részét, Frankenstein menyasszonyát, 2019. február 14-én mutatták volna be.

Az Universal most egyenként igyekszik sikerre vinni a terveket, amelyek közül az első, A láthatatlan ember, 2020. február 27-én fog érkezni, teljesen új szereplőgárdával.

Bűbáj 2. (Disenchanted/Enchanted 2): 2007-ben mutatták be a Disney élőszereplős, Amy Adams, James Marden, Patrick Dempsey szereplésével készült musicaljét. A film elég sikeres lett, a folytatásáról pedig 2010 februárja óta pletykálnak.

2019 májusában kiderült, hogy a Bűbáj 2. továbbra sem kapott zöld jelzést, és a szkripten is változtatni kell, ráadásul 2020-ban kijelenthetjük, hogy a Disney-nél biztos, hogy nem egy 2007-es film folytatása élvez prioritást.

Uncharted: Technikailag már több, mint 10 éve készül a Naughty Dog egyik sikerjátékának filmadaptációja, ugyanis Avi Arad producer 2019-ben jelentette be, hogy nekiállnak az Uncharted filmváltozatának.

Ebből azonban máig nem lett semmi a rengeteg rendező és főszereplő csere miatt. Habár úgy tűnt, hogy a 2020. december 18-i premier már biztos, mégis a film még mindig rendező és rögzített képkocka nélkül áll, vagyis megint el fogják halasztani, valószínűleg a végtelenségig.

Az Ikrek folytatása (Triplets): Az eredeti film két főszereplője, Arnold Schwarzennegger és Danny DeVito, a mai napig reménykedik, hogy elkészül az 1988-as Ikrek folytatása, amiről először 2012-ben lehetett hallani.

A hír arról szólt, hogy az Universal nekiállt a munkálatoknak, ami Triplets („Hármasikrek”) címet kapta, és Eddie Murphy játszotta volna az elfeledett harmadik testvért. 2018-ban Schwarzenegger azt nyilatkozta, hogy a forgatókönyv elkészült, Murphy tényleg szerepelni fog a filmben, de 2019-ban DeVito cáfolta, amit a kollégája a forgatókönyvről mondott.

Az őrület hegyei-adaptáció (At the Mountains of Madness): Guillermo del Toro szerint a Prometheus bukása az oka annak, hogy egyik stúdió sem ad pénzt a H.P. Lovecraft-adaptációjára, Az őrület hegyeire, amin a filmes 2006 óta dolgozott, mert a horrorfilm túlságosan hasonlít az Alien-előzményhez. A 2010-es évek elején Guillermo azt nyilatkozta, hogy a Lovecraft-film igen hosszú szünetre vonul.

(Forrás: hu.ign.com)

Ajánló

Ajánló