Szuperhősnek állt Sylvester StalloneIdén ezeket a filmeket is érdemes lesz megnézned.Samaritan: Sylvester Stallone szuperhősnek áll, méghozzá olyannak, akiről mindenki azt hiszi, hogy egy csatában meghalt, de húsz évvel később egy kisfiú rájön, hogy a hős életben van. A Samaritan ötvözi A sebezhetetlen és a Fedezd fel Forrestert! filmeket, vagyis egy földhözragadt, érzelmes, nem kifejezetten akciódús szuperhős-történetet.

The Manuscript: A Nick Cassavetes (Szerelmünk lapjai, Alpha Dog) által készült The Manuscriptben veszélyes játszmába keveredik egy segédszerkesztő, miután a kezébe kerül egy megoldatlan gyémántrablás történetének kézirata. A filmben Jamie Foxx, Scott Eastwood és Jean Reno próbálja megszerezni a zsákmányt.

The Rhythm Section: Az előzetes alapján arra lehet következtetni, hogy 2020-ban valóra válik azok kívánsága, akiknek régi álma egy női főszereplős Bourne. Remélhetőleg ez a film jobban fog sikerülni, mint a korábbi évek utánzásai.

Synchronic: A történet főszereplői (Jamie Dornan és Anthony Mackie) egy morbid mellékhatásokat okozó dizájnerdrog nyomába erednek. Ismerve az alkotókat valószínű, hogy a Synchronic rendkívül csavaros, elborult látomással meglepő alkotás lesz.

The Way Back: A Gavin O’Connor által rendezett filmben Ben Affleck egy alkoholista kosáredzőt alakít, aki próbál leszámolni az ellenfelekkel és a függőségével. Habár az alapötletre joggal mondhatjuk, hogy elcsépelt, mégis a The Way Backnek mélyebb réteget ad az, hogy ez tulajdonképpen egy terápiás szerep a szintén alkoholizmussal küzdő Affleck számára. Az is a film mellett szól, hogy O’Connor korábban már letett egy kiváló sportdrámát az asztalra, méghozzá a Warrior – A végső menetet.

Wendy: Habár Benh Zeitlin első filmje, A messzi dél vadjai négy Oscar-díjat nyert, mégis a rendezőnek nyolc év kellett ahhoz, hogy előálljon a második filmjével. Ahogy a direktor első alkotása, úgy a Wendy is fantasy-elemekkel tarkított családi dráma, ami Pán Péter meséjét értelmezi újra, női főszereplő szemszögéből. A Wendy szívhez szóló, hangulatos és eredeti moziélménynek ígérkezik.

Run: A 2018-as Keresés után ismét jelentkezik Aneesh Chaganty, akinek új rendezése már nem a számítógép- és telefonképernyőkön játszódik, hanem a hagyományos képi világban, ám ettől függetlenül remélhetjük, hogy a Run is egy fordulatos thriller lesz. A film főhőse egy teljes elszigeteltségben élő, mozgássérült lány, aki az édesanyja sötét titkait próbálja leleplezni.

The Trial of the Chicago 7: Az 1968-as háborúellenes megmozdulások idején sokan a vádlottak padjára kerültek az Egyesült Államokban. Ezek közül dolgozza fel az egyik leghíresebb ügyet a The Trial of the Chicago 7, méghozzá olyan színészek közreműködésével, mint Sacha Baron Cohen, Eddie Redmayne, Yahya Abdul-Mateen II, Joseph Gordon-Levitt, Michael Keaton és Mark Rylance.

BIOS: A Trónok Harca csatajeleneteit rendező Miguel Sapochnik új filmje egy családi mozi, ami a világvége után játszódik és egy robotról szól, aki a haldokló feltalálójának (Tom Hanks) kutyáját igyekszik megvédeni.

Boss Level: Az Idétlen időkig akciófilm-változatának főhőse egy nyugdíjas katona, akinek folyton újra kell élnie a halála napját. A filmet Joe Carnahan (A szupercsapat, Fehér pokol) készíti, a főszerepben pedig az egyik legjobb B-kategóriás akciósztár Frank Grillo lesz látható, valamint Naomi Watts és Mel Gibson is hozzáteszi a magáét ahhoz, hogy a Boss Level egy Carnahan-féle elborult akcióthriller lehessen.

(Forrás: hu.ign.com)

Ajánló

Ajánló