2020-ban végre bemutatják az Új mutánsokatA legjobban várt képregényfilmek.Új mutánsok (The New Mutants): A jelenlegi hírek szerint 2020-ban megérkezik a hányattatott sorsú szuperhős-horror, aminek első premierdátuma 2018 áprilisa volt, de a film bemutatóját azóta csak halogatják. A történetet olyan fiatal mutánsokról szól, akiken a kormány egy titkos létesítményben kísérletezik.

Morbius: A 2019 tavasza óta forgó Morbius főszereplője a Jared Leto által megformált biológus, Michael Morbius, aki egy baleset után vámpírrá változott. A film első előzeteséből már kiderült, hogy a Sonynak komoly tervei lehetnek a saját Pókember univerzumával.

Fekete Özvegy (Black Widow): A nagyrészt Magyarországon forgatott Fekete Özvegy története a Polgárháború és a Végtelen háború közötti időben, a szökésben lévő Fekete Özvegyről fog szólni. A történet szerint Natasha felveszi a kapcsolatot a húgának tekintett Yelenával, aki hozzáhasonló kiképzésben részesült.

Mellette találkozik a gonosztevő Melina Vostokoff-fal, de a filmben megjelenik Alexei Shostakov, avagy Red Guardian, Amerika Kapitány orosz verziója is. Ők együtt szállnak szembe a Kiképzővel, aki könnyen eltanulja az ellenfelei tulajdonságait.

Bloodshot (Bloodshot): A történet főszereplője egy katona (Vin Diesel), akit a feleségével együtt megölnek, majd tudósok feltámasztják, amihez nanotechnológiát használnak. A biotech implantátumok lehetővé teszik, hogy a főszereplő szuperképességekkel rendelkezzen, és még egy arcon lövés se kottyanjon meg neki. Az újjászületés után emlékei nincsenek, de amikor derengeni kezd neki a múlt, akkor elhatározza, hogy bosszút áll a felesége gyilkosain.

Venom 2.: Eddie Brock (Tom Hardy) és a szimbiótája még 2018 októberében hozott jelentős anyagi sikert, így egyértelmű volt, hogy Venom megkapja a folytatást. A második részben a címszereplő szembekerül Vérontóval (Woody Harrelson) és valószínűleg a hangot manipulálni képes Shriekkel (Naomie Harris) is. A Venom 2. rendezője Andy Serkis, az első rész szereplői közül pedig az Anne Weyinget alakító Michelle Williams is visszatér.

Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) (Birds of Prey (and the Fantabulous Empancipation of One Harley Quinn)): Joker exbarátnője megkapta az R-kategóriás besorolást, ám mégsem beszélhetünk önálló filmről, hiszen Harley Quinn most is egy csapattal érkezik, hogy legyőzze a kegyetlen maffiózót, az Ewan McGregor által alakított, Fekete Maszkot.

Örökkévalók (The Eternals): Idén érkezik a Marvel legsokszínűbb karaktereit összerántó filmje, aminek már a szereplőgárdája (Angelina Jolie, Salma Hayek, Richard Madden, Kit Harrington stb.) is izgalmas, ráadásul a stúdió ezzel az alkotással mutat majd be egy teljesen új fajt, az Égiek által megteremtett Örökkévalókat.

A Chloe Zhao által rendezett történet szerint a szinte isteneknek tekinthető lények évezredek óta óvják a Földet, most pedig a Deviánsokat igyekeznek megakadályozni abban, hogy elpusztítsák azt.

Wonder Woman 1984 (Wonder Woman 1984): A Wonder Woman 1984 a hidegháború idején fog játszódni, a főgonosz a Kristen Wiig által életre keltett Gepárd lesz, a rendezői székbe pedig visszatért Patty Jenkins. Jelenleg a Wonder Woman 1984 legnagyobb kérdése az, hogy a Chris Pine által játszott Steve Trevor, aki az első részben hősi halált halt, hogyan tér vissza.

(Forrás: hu.ign.com)

Ajánló

Ajánló