Gyorsan elvégezhető kristály-rituálék



Csak egy gyertya és egy kő kell ezekhez a szertartásokhoz.Legyen szó bármilyen vallásról, az biztos, hogy minden csak akkor működik, ha hiszünk benne, éppen ezért egyes rituáléhoz nincs szükség órákra, többféle kellékekre, hanem elég csak egyetlen perc, egy gyertya, a célnak megfelelő kristály és egy igézet.

Ha hiszel a kristályok erejében, akkor próbáld ki az alábbi egyperces rituálék bármelyikét!

Gyógyító rituálé: Ehhez a rituáléhoz a kék apatit a legmegfelelőbb kristály, ugyanis elősegítheti a gyógyulási folyamatok beindulását, megkönnyítheti az egészséges szokások kialakítását, élmódváltásra motivál és ösztönzi a gyógyulásba vetett hitet.

A rituáléhoz gyújts meg egy zöld gyertyát, majd a kezedben fogott kővel mond ki hangosan, hogy mire vágysz! Most mondd el ezt az igézetet: „Kék apatit adj nekem erőt és egészséget. Gyógyíts meg és segíts tiszta lappal kezdenem.”

Jól teszed, ha a követ magadnál tartod, és folyó vízzel gyakran megtisztítod!

Tisztító rituálé: Ehhez a rituáléhoz használhatsz hegyi kristályt, ami azzal, hogy kristálytiszta kő, a tökéletes tisztaságot segítheti elő, megvilágítja az elmédet, valamint azt, amit valóban akarsz az életben.

Ha megvan a kristály, akkor gyújts meg egy fehér gyertyát! Meditálj a hegyi kristállyal. Képzeld el, hogy a kő a hegyes élén magába szívja a benned lévő negatív energiát, majd rámutat, hogy milyen irányba visz az utad.

A rituálé közben mondd el ezt: „Tiszta kristály, tisztítsd meg testemet és lelkemet és mutasd meg, merre kell mennem, légy jelzőfényem a sötétségben.”

Motivációs rituálé: Ehhez a rituáléhoz egy vörös jáspisra lesz szükséged, ugyanis egyfelől segítséget nyújthat az üzleti vállalkozások fellendítéséhez, de általa támogató energiákat is szerezhetsz. A kristály cselekvésre ösztönöz, és motivál, hogy végigvidd a feladatokat a befejezésig.

A rituáléhoz gyújts meg egy vörös gyertyát, majd fogd meg a vörös jáspist! Engedd, hogy a kristály végigvigyen az életed azon területein, amelyeken motivációs lendületre van szükséged. Tedd fel magadnak a kérdést, hogy mit kellene tenned, és a vörös jáspis meg fogja mutatni a választ. Végül mondd el hangosan ezt: „Motiválj a cselekvésre!”

Energia rituálé: Ehhez a rituáléhoz egy vérkőre lesz szükséged, ami egy olyan létfontosságú kristály, ami kiváló a fizikai energia fokozására. Az újjáélesztő kő segít az energiaszint növelésében.

A rituáléhoz gyújts meg egy zöld gyertyát! Most fogd a vérkövet, amit tarts néhány pillanatig a csakráidhoz, és érezd, ahogy feltölti azokat, életenergiát áramoltat beléd, miközben mondd el ezt minden csakránál: „Pezsdítsd fel testemet, lelkemet és véremet, adj nekem új életet. Vérkő, adj nekem életet!”

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló