Ezek a csillagjegyek erősen védik a magánéletüket



Kik azok, akik a hozzájuk legközelebb állóknak sem fecsegnek a párkapcsolatukról?Nyilas: A Nyilas kalandnak tekinti randevúzást, és mivel tudja, hogy az ilyen kalandok gyakran gyorsan véget érhetnek, ezért nem tartja fontosnak, hogy bárkinek elmesélje ezeket a futó románcokat. Esetében a család és a barátok csak akkor szereznek tudomást arról, hogy van valakije, ha a kapcsolat komolyra fordult.

A Nyilasra az is jellemző, hogy maximum egy-két olyan fotót oszt meg, amin a párjával szerepel, de ennél többet nem tesz, mert úgy gondolja, hogy ahogy a szerelem jött, úgy el is tűnhet az életéből.

Halak: A Halak szerelmes, akkor szinte állandóan a fellegekben jár, folyton a párjáról álmodozik, mintha rózsaszín köd burkolta volna be. Ha viszont valaki szóba hozza a magánéletét, akkor a Halak szégyenlőssé válik, és úgy dönt, inkább hallgat, megtartja magának a titkait, nehogy kérdésekkel kezdjék el bombázni.

Skorpió: Annak ellenére, hogy egyébként bármiről lehet vele beszélgetni, mégis az igazán meglepő lenne, ha egy Skorpió magától úgy döntene, hogy beszámol a szerelméről a barátainak, a családjának. Talán, ha rákérdeznek, elmond néhány apróságot, de az is biztos, hogy csak nagyon keveset árul el.

Szűz: A Szűz jegyben született emberek rendkívül zárkózottak, méghozzá az életük minden terén, a párkapcsolatukat pedig mindennél jobban védik. Nem arról van szó, hogy letagadják, ha van valakijük, hanem inkább arról, hogy soha nem fogják világgá kürtölni, hogy éppen kivel randevúznak.

Amikor a Szűz szeret, méghozzá tiszta szívéből, akkor teljesen biztos szeretne lenni abban, hogy a kapcsolat örökké fog tartani, ezért mindaddig hallgat róla, amíg nem győződik afelől, hogy az aktuális párja élete szerelme.

Bak: Ha a Bak őrülten szerelmes, és rajongásig szereti a párját, akkor erről a viselkedése semmit sem árul el. Ennek a csillagjegynek a szülöttei mindig nyugodtak, elegánsak, mintha most léptek volna le egy divatlap címlapjáról, az érzelmeiket pedig tökéletes kontroll alatt tartják.

A Bak egyébként sem egy bőbeszédű csillagjegy, amikor pedig a magánéletéről van szó, akkor végleg bezárkózik. Ő még családi körben és a barátainak sem akar beszámolni a szerelmi életéről és annak alakulásáról. A magánélete részleteit még akkor is megtartja magának, ha rendkívül boldog kapcsolatban él.

Mérleg: A horoszkóp szerint a Mérleg csillagjegybe tartozó emberek alapvetően kiegyensúlyozott, nyugodt személyek. Természetesen az érzelmek, legyen az boldogság, izgalom vagy bármi más, őket sem kerülik el, viszont nem szokták túlreagálni a dolgokat.

A Mérleg mesterien kontrollálja magát, ezért ez a csillagjegy nem tartózik azok közé, akik kiállnak a teraszra, hogy onnan kiabálják ki az egész világnak az aktuális szerelmüket. Ő szeretné megtartani magának a boldogságát, ezért arról nem beszél senkinek, nehogy valami beárnyékolja a még csak alakuló párkapcsolatát.

Vízöntő: A horoszkóp elemzése szerint a Vízöntő csillagjegyhez tartozó személyekre jellemző, hogy nem szeretik másokkal megosztani a gondolataikat, még akkor sem, ha csak alapvető információkról van szó.

A Vízöntő nem kedveli, ha mások bele akarnak látni a privát szférájába, ezért amikor új párkapcsolat kezd kibontakozni, akkor annak részleteibe senkit sem avat be. Ha azonban a viszony komolyra fordul, akkor a legközelebbi, legbizalmasabb barátainak hajlandó nagy vonalakban beszámolni a szerelméről, de az apróbb részleteket akkor sem köti mások orrára.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló