Divatba jött a vadnyugat2020 legnagyobb trendjei.Az új év azt jelenti, hogy a divattervezők már lázasan dolgoznak a legújabb trendeken, amelyek közül már többet is láthattunk a kifutókon. 2020-ban már biztos, hogy a neon, a feltűnő, élénk színek, virágos és pöttyös minta, puffi ujj, valamint a sok-sok kiegészítő divatba jön.

Lássuk, hogy milyen trendek fognak hódítani 2020-ban!

Vadnyugat: A western stílusú ruhák már 2019-ben is hódítottak, de egy idő után veszíteni kezdtek a népszerűségükből. A trend azonban újult erővel tér vissza a 2020-as divatba. Idén nyáron a western csizma egy bájos mini ruhával, ősszel és tavasszal pedig a kiegészítőkkel feldobott vadnyugati kinézet lehet a nyerő.

Élénk, feltűnő színek, izzó neonok: 2020-ban a neon visszatért a divatvilágba, ráadásul a kifutókon úgy ragyog, ahogy eddig még soha. A tervezők szikrázó narancs, élénk zöld, ragyogó pink árnyalatokkal hozták vissza a neont, amit talán túl soknak érezhetünk, mégis egyszer megéri kipróbálni.

Merész virágminták: A 2020-as divattrendek egyik főszereplője a kihívó, de stílusos virágminta, ami már most ellepte a kifutókat. Ennél stílusnál nem lesz szükség kiegészítőkre. A dizájnerek az egyszerűségre való törekvést tanácsolják, és azt, hogy senki se válasszon a tenyere méreténél nagyobb virágokat.

Horgolt ruhadarabok: 2020-ban visszatérnek a hatvanas évek, hogy az egyik legstílusosabb, legelegánsabb, legkifinomultabb megjelenést kölcsönözzék az embereknek. A horgolt ruhadarabok mostanában tértek vissza a divatba, sokak nagy örömére.

Kiegészítők: Aki imádja tele aggatni magát kiegészítőkkel, annak örömhír, hogy 2020 egyik legnagyobb divatrendje a rengeteg kiegészítő. Idén jöhetnek a karkötők, karika fülbevalók, túlzó nyakláncok. A méret nem számít, de azért érdemes kerülni a túlzásokat!

A vidám mandarin árnyalatok: A divatvilágban a meghatározó külsőről szól 2020. Lehet, hogy ez az oka annak, hogy a narancs, a madarin és más trópusi színek kapják a főszerepet a kifutókon. A meleg, nyári emlékeket idéző trend nem csak a leghíresebb dizájnerek tetszését nyerte el.

Pöttyös: Zendaya Tommy Hilfigerrel való együttműködésének eredményeként visszatért a hetvenes évek kedvenc mintázata, egy kis csavarral. 2020-ban a pöttyös csinos ruhák, elegáns kosztümök, és kiegészítők, így például kalap és kézitáska hódítani fognak.

Magas fényű viseletek: 2020-ban a metálos, fénylő és flitteres divatnak nemcsak a randevúkon vagy az esti bulikban lesz helye, hanem a mindennapi viseletben is. Érdemes megjegyezni, hogy az arany és a bronz legjobb párosítása a meleg színek. A szürkés és ezüstös árnyalatokat sötétkékkel és hasonló hideg színekkel kell kombinálni.

Színes bőr minták: Habár a fekete bőrdzseki soha nem megy ki a divatból, idén mégis érdemes a szekrényben hagyni, ugyanis a 2020-as trend szerint a színesebb, bohókásabb, vadabb irányzat lesz a nyerő. Legyen az felső, kabát vagy ruha, a bőr idén mindenhol megjelenik.

Nőies pufi ujjak: Ez a trend gyakran visszatér a divatba, de mindig más külsőt öltve. A szakértők véleménye az, hogy a nőies pufi ujjak az egyik legjobb csalási megoldás, ugyanis a pufi ujj hatására a test, főleg a derék, vékonyabbnak, kisebbnek tűnik.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló