Három csillagjegy szerencsésnek, három másik nehéznek érezheti a februárt



Kire hatnak pozitívan, kire negatívan a februári bolygóállások?Ezeknek a csillagjegyeknek nehéz a február!

Nyilas: Februárban lesz részed örömben és bánatban is. A szerelmi életedbe sok jót hozhatnak a bolygók, de az életed más területein sok mindent kell átgondolnod, így például azt, hogy mikor találkoztál utoljára és beszélgettél egy jót a közeli rokonaiddal?

Ha nem mostanában, akkor itt az ideje, hogy elmondd a problémáidat és rendezd velük a kapcsolatodat! Ezt igazi kihívásnak érezheted februárban, ahogy minden családi eseményt. Ha van párod, akkor meríts erőt a kapcsolatodból, mert azáltal minden könnyebb és egyszerűbb lehet. Igyekezz optimista maradni az év második havában, mert nemsokára nagyot fog fordulni veled az élet!

Oroszlán: A február az újragondolás időszaka, mert most a szokottnál mélyebben nézhetsz magadban, nemcsak a külsőségek alapján döntesz, és olyan összefüggésekre bukkanhatsz, amelyeknek létezéséről sejtelmed sem volt. Februárban megkönnyebbülsz, ha kimondasz mindent, ami a szívedet nyomja.

Szűz: Február első felében a jövőddel foglalkozol, míg a második felében, ha van, a párkapcsolatod kap kiemelt szerepet, a problémák megbeszélése pedig nem lesz mindig könnyű. Ha nem akarod vitákkal tölteni az év második havát, akkor légy óvatos és megfontolt!

A kapcsolataid terén a legjobb az lesz, ha háromszor is átgondolod, hogy mit és hogyan mondasz. Azon sem ártana elgondolkodnod, hogy mi az, ami nem segít, hanem csak hátráltat. Ez emberekre is vonatkozik, ugyanis búcsút kell mondanod azoknak, akik csak visszahúznak. Ezt ne bánd, mert minden, amit elengedsz, könnyebbé és felszabadultabbá tesz.

Ezek a csillagjegyek nagyon szerencsésnek érzik magukat februárban!

Vízöntő: Áldottnak és igazán boldognak érezheted magad, amíg a Nap a csillagjegyedben jár. Vízöntőként a február lehet az éved legsikeresebb és legharmonikusabb hónapja. Most egyre magabiztosabbnak érezheted magad. Ebben az időszakban arra is lesz lehetőséged, hogy ismét átgondold az egész évedet. Vajon mit tehetnél másként, mit kellene újratervezned?

Kos: Februárban egyre jobb a hangulatod. Kos jegyed alapján rád is fér a pörgés, nyüzsgés és optimizmus. A Vénusz hatására szebbnek látod a világot, valamint szerencsésebbnek érzed magad az év második havában.

A tél utolsó havában az uralkodó bolygód, a Mars fegyelmezetté és az eddiginél is céltudatosabbá tehet. Hatására egyre több lehetőség bukkan fel előtted, és nekiállhatsz a hosszú távú céljaid megvalósításának is.

A február nem lesz elejétől a végéig zökkenőmentes, de ez téged nem zavar, hiszen kitartó vagy, és nem tágítasz attól, amit a fejedbe vettél. A kommunikációdra viszont figyelj, igyekezz a tényekre szorítkozni, és ne szalaszd el az előtted váratlanul feltáruló lehetőségeket!

Ikrek: Köszönhetően annak, hogy a Nap a Vízöntőben jár, rengeteg izgalmas élményben lehet részed februárban. Az év második havában kinyílik előtted a világ kapuja, számos új dolgot ismerhetsz meg, ami által szélesedik a látómeződ.

Ikrek jegyed miatt jellemző rád, hogy eleve kíváncsi természettel vagy megáldva, februárban pedig bátran élhetsz ezzel. Most érdemes utaznod, tanulnod, új tapasztalatokat gyűjtened. Ezekben a hetekben remek inspirációk segítenek az új céljaid megvalósításában, különösen a magánéletben.

Habár az uralkodó bolygód, a Merkúr hátrálni kezd, neked mégsem kell ettől megijedned, sőt, inkább használd ki az időt arra, hogy ismét végiggondolod az egész évet, a munkádat, a karriered körvonalait és a lehetőségeidet.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló