Hogyan telhet a Valentin-napod?Horoszkóp a szerelmesek ünnepére.Vajon hogyan telik a Valentin-napod? Csak egy átlagos péntek lesz? Esetleg felejthetetlen élménnyel gyarapodsz az este? Talán úgy döntesz, hogy legyen bármilyen kegyetlen, de ma szakítasz a pároddal? A Valentin-napi horoszkópból kiderül!

Kos: Nem csinálsz nagy ügyet abból, hogy Valentin-nap van, mert úgy gondolod, hogy a szerelmet nem elég egyetlen nap kifejezni a párod felé, aki veled úgy érezheti, hogy minden nap Valentin-nap.

Bika: Számodra a Valentin-nap nem olyan nap, mint az összes többi. Most úgy fogod érezni, hogy ez kiváló alkalom arra, hogy változásokat eszközölj a kapcsolatodban, így például itt a megfelelő idő, hogy a következő szintre lépj.

Ikrek: Téged különösebben nem érdekel, hogy Valentin-nap van, vagy sincs, de azért azt nem lehet rád mondani, hogy teljesen hidegen hagy a szerelmesek ünnepe. Ha idén a párod elfeledkezik róla, akkor abból nem csinálsz ügyet, de azért felírsz neki egy fekete pontot érte.

Rák: Rák jegyed alapján minden régi szerelmed eszedbe jut Valentin-napon. Ilyenkor mindenkire jut egy-két gondolatod, de persze nem ugyanannyi. Idén könnyen lehet, hogy valakit látványosan áthelyezel a rossz emlékek dobozába.

Oroszlán: A számvetés idejének tekinted a Valentin-napot. Most újra át fogod gondolni az elmúlt évet, mérlegelsz, és meghatározod, hogy hol tart a párkapcsolatod. Ennek az alapos vizsgálatnak a vége könnyen az lehet, hogy a társad megtapasztalja, hogy milyen az, ha az emberrel Valentin-napon szakítanak.

Szűz: A Valentin-nap ténye mellett te sem tudsz csak úgy, szó nélkül elmenni, hiszen ez remek alkalom arra, hogy egy kicsit önmagatokkal foglalkozzatok a kedveseddel. Most végre megejthetitek azt a beszélgetést is, amit már egy ideje halogattok.

Mérleg: Törekedj arra, hogy az idei Valentin-nap legyen sokkal romantikusabb, mint tavalyi! Ne csak azzal foglalkozz, hogy mit kapsz a párodtól, hanem készülj te is valami különleges ajándékkal neki! Ugyanakkor ennél is fontosabb, hogy azt keresd a kedvesedben, amit a leginkább imádsz benne, és csak erre koncentrálj február 14-én!

Skorpió: Valentin-napon egy percet se pazarolj el semmi másra! Ha esetleg programokat szerveztél, akkor azokat mondd le, és csak az estével foglalkozz, mert annak idén tökéletesnek kell lennie! Ennek érdekében zárj ki mindent és mindenkit az életedből. S, hogy minderre miért van szükség? Azért, mert különleges meglepetésben lesz részed.

Nyilas: Az idei Valentin-napon a jelen legyen számodra a legfontosabb! Nyilasként előfordul, hogy február 14-én a múlton rágódsz, de most tudd, hogy ezzel csak értékes perceket rabolsz el a tökéletes estédtől. Felejtsd el a múltat, mert most csak a jelennel és a jövővel szabad foglalkoznod!

Bak: Ha unalmasnak érzed a gyertyafényes vacsorát, akkor jó, ha tudod, hogy a Valentin-napot nem csak azzal lehet megünnepelni! Idén bátran találj ki valami érdekes programot az estére, így például menjetek bowlingozni a pároddal, vagy kezdjetek közös sportba, ami után lehet zuhanyozni.

Vízöntő: Nem is lennél Vízöntő, ha nem adnál bele mindent a Valentin-napba, ám idén számíts arra, hogy nem alakul minden úgy, ahogy szeretnéd! Megjelenhet valaki, aki megpróbálja részben, vagy egészében, meghiúsítani a programodat. Persze, az illető nem tudja, hogy mit fog kapni tőled ezért...

Halak: Nem vágysz nagy felhajtásra, luxus vacsorára vagy wellness szállodára, de arról sem lehet szó, hogy a párod teljesen elfeledkezzen a Valentin-napról. Finoman emlékeztesd, hogy ma este jó pontot szerezheted!

(Forrás: alon.hu)

Ajánló

Ajánló