Melyik szó jellemez téged a legjobban?



Válassz egy fát a lentiek közül, majd olvasd el az ahhoz tartozó leírást.

Minden ember egyedi és független, de akad néhány tulajdonság, amiben osztozunk másokkal. A pszichológusok ezen közös jellemvonások alapján határozzák meg a különböző személyiségtípusokat, és állítanak össze teszteket, amelyek alapján kiderülhet, hogy milyen karakterek vagyunk.

A most következő személyiségtesztből azt tudhatod meg, hogy melyik szó ír le a legjobban téged. Ehhez neked csak annyit kell tenned, hogy válaszd ki az alábbi fák közül a számodra legszimpatikusabbat, majd olvasd el az ahhoz tartozó elemzést!A fa – Lelkes: Ha a legvastagabb törzsű fa tetszett meg a leginkább, akkor ez alapján elmondható rólad, hogy nagyon lelkes személy lehetsz. Te képes vagy mindent beleadni a feladataid elvégzésébe, és mindig befejezed azt, amibe belevágtál.

Mivel szenvedélyes, őszinte, impulzív, tettrekész vagy, emiatt sokszor úgy érezheted, hogy az emberek elfordulnak tőled. A szeretteid azonban tudják, hogy nagyon nehéz olyan értékes barátot találni, amilyen te vagy. Azok, akiket igazán közel engedsz magadhoz, nagyra becsülik a nagylelkűségedet és az elismerő szeretetedet.

B fa – Megbízható: Ha azt a fát választottad, amelyen gyümölcs is található, akkor ez alapján elmondható rólad, hogy megbízható személy vagy. Számodra rendkívül fontos, hogy a munkád eredményét a lehető legtöbbet lássák, valamint megfelelj azok elvárásainak, akik bizalmat szavaztak neked.

Tekintve, hogy magas erkölcsi normákkal és kifejlett értékrenddel rendelkezel, ezért valószínű, hogy jó mentora vagy tanára lehetnél másoknak. Te nemcsak a munkádért, hanem a hozzád közelállókért, így a családodért és a barátaidért is felelősséget érzel. Ha valakinek segítségre van szüksége, akkor rád biztos, hogy számíthat.

C fa – Kreatív: Ha a többszínű fáról érezted úgy, hogy ez áll hozzád a legközelebb, akkor ez alapján azt lehet rólad elmondani, hogy kreatív és különleges személy vagy. Jellemző rád, hogy mindig új ötleteid támadnak, nem ritkán pedig szokatlan, innovatív megoldásokkal állsz elő.

Te nemcsak könnyedén átlátod a dolgokat, hanem arra is képes vagy, hogy más szemszögből vizsgáld meg a problémát. Emellett sokszor álmodozol, fantáziálsz, a gondolataidban hol a múltban jársz, hol a jövőt tervezed.

Sokan azt hihetik rólad, hogy introvertált vagy, de a szeretteid nagyon jól tudják, hogy a veled töltött időben jól fognak szórakozni.

D fa – Független: A hozzád legközelebb álló fa esetében arra utalhat a sok apró részlet, hogy igazán független személy vagy, hozzászoktál, hogy az életben csak magadra számíthatsz a legjobban, a problémáidat pedig egyedül kell megoldanod.

Jellemző rád, hogy a kitűzött céljaidat a legtöbbször megvalósítod, köszönhetően az elképesztően fejlett, elemző gondolkodásmódodnak és logikádnak. Az emberek azt gondolhatják rólad, hogy túlságosan „karót nyelt” és makacs vagy, ám mindez segíthet abban, hogy remek főnök vagy vezető légy. A hozzád legközelebb állók jól tudják, hogy legbelül igazán érzékeny, sebezhető személy vagy.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló