Milyen sorsszerű változást hozhat számodra Vízöntőbe lépett Szaturnusz?



A csillagjegyed alapján mire számíthatsz március 22. és július 1. között?Kos: Új korszak veszi kezdetét, amiben meglepetésként fog érni, hogy mennyivel komolyabb barátokat szerzel. Szívesebben leszel nálad idősebbek társaságában. Ami eddig idegesített, a lassú beszéd, túlzott megfontoltság, mostantól vonzani kezd.

Bika: A Vízöntőbe lépet Szaturnusz olyan korszakot hozhat el neked, amelyben komolyabb, felelősségteljesebb pozíciót érhetsz el. Nagyon valószínű, hogy munkahelyet váltasz, esetleg a jelenlegi állásodban helyeznek át magasabb helyre. Fontos, hogy ne kezdj kapkodni!

Ikrek: Azzal, hogy a Szaturnusz a Vízöntőbe lépett, egy leírhatatlanul felszabadító időszak vette kezdetét az életedben. Végre fellélegezhetsz, visszakapod a lelkesedésedet, és megérezheted, hogy mennyire hiányzott a szellemi magasság. A március 22-től július 1-ig tartó időszakban lehetőséged nyílhat külföldi utazásra, tanulmányokra vagy munkára.

Rák: A Vízöntőbe lépett Szaturnusz hatására el kell engedned valamit vagy valakit. Ebbe bele kell törődnöd, hiszen a Szaturnusz a sorsszerű erőket jelképezi, amivel szemben tehetetlen vagy. A Szaturnusz másik neve Kronosz, az Idő ura, ami arra utal, hogy aminek, akinek letelt az ideje, annak mennie kell. Te csak annyit tehetsz, hogy megsiratod, elgyászolod.

Oroszlán: A Vízöntőbe lépett Szaturnusz minőségi változást hozhat a párkapcsolatodba. Változásra azonban nem csak a szerelmi viszonyodban, hanem más emberi kapcsolataid terén is számíthatsz.

Szűz: A Vízöntőbe lépett Szaturnusz miatt biztos lehetsz abban, hogy egyre több és nehezebb feladatokat akarnak rád bízni a munkahelyeden. Ezt te erőpróbának, erődemonstrációnak foghatod fel. Ha mindenáron be akarod bizonyítani, hogy bírod a terhelést, akkor azzal az egészségedet kockáztatod, vagyis nem éri meg.

Mérleg: Könnyebb, de komolyabb időszakot hoz el az életedbe az, hogy a Szaturnusz belépett a Vízöntőbe. Egyfelől a kreativitásod rég nem látott magasságokba emel, másfelől csalódhatsz a fiatalokban és a gyerekekben.

Az utóbbi csak akkor csalódhatsz bennük, ha olyasmit vársz el tőlük, aminek a korukból kifolyólag nem tudnak megfelelni, vagyis nem ők a hibásak. Annak ellenére, hogy megnő a kreativitásod, mégsem mersz vállalkozásba kezdeni, de ez nem baj, mert a Szaturnusz nem sietett.

Skorpió: A Vízöntőbe lépett Szaturnusz miatt a családodban történhet komoly változás. Különösen az idősebbekre kell odafigyelned. Március 22. és július 1. között új lehetőségek nyílhatnak meg előtted.

Nyilas: A Vízöntőbe lépett Szaturnusz hatására egyre nehezebbnek érezheted a megkezdett tanulmányaidat. Ez azonban nem jelenti azt, hogy add fel! Maradj továbbra is kitartó, mert így azt fogod látni, hogy egyre jobban belerázódsz és egyre jobb eredményeket érsz el! Eközben új tanulmányok lehetősége is adódhat március 22. és július 1. között.

Bak: A Vízöntő Szaturnusz ideje alatt ne ijedj meg, ha sötétebben látod a pénzügyeidet! Ez csupán egy átmeneti időszak, amiben hozzá kell szoknod az új „frekvenciához”, amihez idő kell. Március 22. és július 1. között légy mértékletesebb!

Vízöntő: Habár ebben az időszakban olyan új dimenziók nyílnak meg előtted, amelyek garantálják az új időszámítást, azt mégse feledd, hogy az, ami most indul, nem végleges. Július 2-től szünet állhat be, majd december 17. után megvalósulnak az új ötleteid, lehetőségeid.

Halak: A Vízöntőbe lépett Szaturnusz hatására szokatlanul visszahúzódóvá válhatsz. Ha nem akarsz, akkor ne menj társaságba.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló