Három csillagjegynek jó, másik háromnak nehéz hete van



Kiknek lesz könnyű és kiknek lesz bonyolult napjai?Ez a három csillagjegy a legjobbakra számíthat a héten!

Kos: Ígéretes lehetőségek várnak rád a héten, de ahhoz, hogy ezekkel élni tudj, először hinned kell magadban! Ha ezt teszed, akkor azt veheted észre, hogy egyre magabiztosabban tekintesz a jövőbe, valamint úgy fogod érezni, hogy semmi és senki sem akadályozhat meg abban, hogy elérd azt, amiben valóban hiszel.

Oroszlán: A héten nem lesz semmi és senki, aki elállhatná az utadat. Ha valami, vagy valaki, mégis megpróbálja, akkor könnyedén átléped. Be kell látnod, hogy tulajdonképpen te építetted az összes előtted tornyosuló akadályt, tehát le is tudod rombolni azokat.

A félelem csak a fejedben létezik, ezért azt könnyedén legyőzheted a bátorságoddal, valamint azzal, hogy végre kimozdulsz a biztonságosnak gondolt komfortzónából. A héten csodás utazás veszi kezdetét az életedben, de az csak rajtad múlik, hogy képtelesen hová utazol.

Különleges dolgokat fedezhetsz fel magadban, valamint tapasztalatokat gyűjthetsz. A héten kutakodj az interneten, mert sok ingyenes és érdekes tanfolyam várja, hogy felfedezd.

Nyilas: A héten semmi sem indokolja, hogy viaskodj magaddal, sőt, lehetőséged nyílik arra, hogy valami különlegeset bontakoztass ki magadban. Bátran engedd szabadon szárnyalni a képzeletedet, és éld ki a kreativitásban rejlő boldogságot!

Figyelj befelé, a játékos, vidám belső gyermekedre, akivel lépj kapcsolatba, öleld magadhoz, és figyeld meg, hogy ezáltal milyen sok pozitív energia tör elő a szívedből és a lelkedből. Mindez olyan belső erőt ad neked, amivel mindent elérhetsz, amit csak szeretnél. A problémamegoldó képességed elképesztő magasságokba emel a héten, aminek napjaiban ne hagyd veszni a jobbnál jobb ötleteidet!

Ez a három csillagjegy nehéz pillanatokra számíthat a héten!

Bika: Muszáj szembenézned magaddal, ráadásul az érzéseidet sem nyomhatod el a napokban. Ha a sorsoddal szembe akarsz haladni, akkor azzal csak azt éred el, hogy az életed tele lesz nehézségekkel.

Mindez azért történik veled, mert az univerzum csak így tudja jelezni, hogy rossz úton jársz. A héten állj meg, tekints befelé és figyelj a valódi érzéseidre! Ha kell, akkor áss minél mélyebbre! Amennyiben ennek eredményeként rájössz, hogy nem érzed magad túl jól a bőrödben, akkor az egy jel, amire oda kell figyelned a héten.

Jól tennéd, ha például mostantól naplót írnál, egyedül töltenéd az időt és sokat meditálnál, mert ezek által ráébredhetsz, hogy mit csinálhatnál másképpen.

Szűz: A héten igyekezz észrevenni, hogy nagyon görcsösen próbálsz kézben tartani mindent, ideértve az érzelmeidet is. Ne sajnáld magadtól az időt arra, hogy megértsd, hogy mit tudsz és mit nem tudsz megváltoztatni, mert ezek felismerésével rengeteg energiát spórolhatnál meg!

Abban az esetben, ha hitelek vagy adósság miatt idegeskedsz, akkor eljött az ideje, hogy enyhíts ezen a nyomáson. A szorongás nem fog előrébb vinni, és a helyzeteden sem javít. Szűzként nagyon jól tudod, hogy ez mennyire hátráltat téged, éppen ezért a legjobb, amit a héten tehetsz az, ha leveszed magadról a felesleges terheket.

Bak: A héten arra kellene rájönnöd, hogy a boldogságod nem azon múlik, hogy mennyit keresel, milyen munkahelyi sikereket érsz el, mennyit dolgozol, mert mindezt semmit sem ér, ha figyelmen kívül hagyod azt, amit a szíved diktál. Most rá kell ébredned, hogy soha nem lehetsz igazán boldog, ha a magánéletedet feláldozod a munkahelyi sikerekért.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló