Ezek a csillagjegyek utálnak egyedül lenni



Ki és miért nem bírja a magányt? Általánosságban elmondható, hogy az emberek folyton kitalálnak maguknak valamit, csak azért, hogy emberek között legyenek, ugyanis unalmasnak tartják az egyedüllétet. A horoszkóp szerint azonban van néhány csillagjegy, amely nemcsak, hogy nem szereti a magányt, hanem egyenesen gyűlöli az egyedüllétet.

Lássuk kik ők, miért utálnak egyedül lenni, és mit tehetnek, különösen most, annak érdekében, hogy jobban viseljék azt, hogy sok időt kell eltölteniük kizárólag önmaguk társaságában? Te vajon köztük vagy?

Skorpió: Ha Skorpió a csillagjegyed, akkor biztos, hogy tudatában vagy az állati ösztöneidnek és elképesztő érzékiségednek. Esetedben a meghittség és a testiség a mindennapi szükségleteid része, ehhez pedig nélkülözhetetlenek az emberi kapcsolatok. Ebből következik, hogy szívből gyűlölöd az egyedüllétet.

Mivel a mostani helyzetben valószínű, hogy a szokottnál több időt kell egyedül töltened, akkor attól kevésbé félnél, ha képes lennél függetlenedni a környezetedtől.

Rák: Ha Rák vagy, akkor te vagy a csillagjegyek „anyatípusa”, és mivel az érzelmekből soha nem fogysz ki, ezért folyton szükséged van a társaságra, amiről gondoskodhatsz. Az érzelmeidet sokféleképpen ki tudod fejezni mások felé, így például karrier, hobbi vagy egészség terén is, viszont muszáj, hogy valaki veled legyen.

Mivel a jelenlegi helyzetben valószínű, hogy sok időt kell egyedül töltened, ezért a helyzetedet megkönnyítené, ha megszoknád, hogy egyedül is nyugodtan kifejezheted magadat.

Kos: Habár jellemző rád, hogy igazán független személy vagy, mégis azt rosszul viseled, ha hosszabb időt kell egyedül töltened. Ennek oka, hogy vágysz mások elismerésére és a dicséreteire. Mivel valószínű, hogy most te is kénytelen vagy a szokottnál több időt egyedül tölteni, ezért sokat segíthetsz magadon azzal, ha te magad adod meg magadnak a szeretet és az elfogadást. Hidd el, hogy valójában semmi szükséged mások visszaigazolására!

Bika: A csillagjegyed alapján az életed a „szükségletek” körül mozog, vagyis rászorulsz valakinek a támogatására, vagy arra vágysz, hogy te segíts másoknak. Erre azért van szükséged, mert csak így alakíthatsz ki megfelelő önértékelést.

Tekintve, hogy a jelenlegi helyzetben valószínű, hogy neked is sok időt kell egyedül töltened, ezért az egyedüllét iránti utálatodon enyhíthetne az, ha megtanulnád, hogy a belső érték nem attól függ, hogy mit csinálsz vagy teszel másokért, hanem attól, hogy önmagadról mit gondolsz!

Mérleg: A csillagjegyed alapján elmondható rólad, hogy az egyensúly embere vagy, aki sokkal jobban szereti másra irányítani a figyelmét, mint önmagára. Ha egyedül kell lenned, akkor nyugtalanná válhatsz.

Mivel a jelenlegi helyzetben valószínű, hogy te sem kerülheted el azt, hogy sok időt tölts egymagadban, ezért nézz szembe az egyedülléttel kapcsolatos félelmeiddel. Ezáltal nemcsak az egyedüllétet fogod jobban viselni, hanem abban is segít, hogy a jövőben olyan kapcsolataid legyenek, amelyek a saját magaddal ápolt szilárd viszonyt hangsúlyozzák.

Ikrek: Ha Ikerek a csillagjegyed, akkor annak kettőssége miatt mindig szükséged van az „ikertestvéredre”. Ikrekként nem meglepő, hogy szívből gyűlölöd az egyedüllétet, hiszen imádod a kommunikációt, a társaságot és mindig tele vagy ötletekkel, amiket szeretsz megosztani másokkal.

A jelenlegi helyzetet valószínűleg rémálomként éled meg, ám sokkal elviselhetőbbé tehetnéd azzal, ha rájönnél, hogy tulajdonképpen te vagy önmagad legjobb társasága.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló