Miért nem kellene üzened a volt párodnak?A csillagjegyed szerint ezért nem tanácsos írnod az exednek.Kos: Ne üzenj a volt párodnak, mert jellemző rád a lobbanékonyság és a kiszámíthatatlanság, vagyis a cselekvés előtt nem szoktad alaposan átgondolni a dolgokat.

Bika: Esetedben elmondható, hogy az idő mindent megszépít, ez pedig a volt pároddal kapcsolatban is így van, hiszen csak a szép pillanatokra emlékszel, a teljes történetre nem…

Ikrek: Azért nem tanácsos írnod a volt kedvesednek, aki összetörte a szívedet, mert elhiheted, hogy újra meg fogja tenni. Sokkal jobban tennéd, ha inkább szembenéznél azzal a ténnyel, hogy elég gyorsan elunod magad valaki mellett.

Amikor ez bekövetkezik, akkor túldramatizálhatod a dolgokat, amiből csak rosszul jöhetsz ki. A legjobb, amit tehetsz az, ha beletörődsz, hogy meguntad a kedvesedet. Hidd el, hogy semmi szükség arra, hogy odáig fajuljon a dolog, hogy csalódást okozzon neked!

Rák: Mivel vajból van a szíved, ezért gyorsan lepereg rólad, ha párod megbántott, és könnyen megbocsátasz neki. Az még rendben is van, hogy nem vagy haragtartó, ám ez nem indok arra, hogy írogass a volt szerelmednek. Hidd el, hogy semmi értelme üzenetet küldeni neki!

Oroszlán: Meg kell tanulnod, hogy néha a lezárást saját magadban kell megtenned, és ebben teljesen felesleges belekeverned a volt párodat. Ha egyszer kimondtátok, hogy vége, akkor nincs visszatáncolás! Semmi értelme felmelegíteni azt, ami már kihűlt, nem működik.

Szűz: Azért nem kellene üzenetet írnod az exednek, mert egyszerűen nem érdemel meg téged, ezt elhiheted! Te magasra teszed a lécet, ezen pedig nem kellene változtatnod a volt párod miatt! Ha a kapcsolatotok nem működött a múltban, akkor teljesen biztos lehetsz abban, hogy akkor sem fog, ha adsz neki még egy esélyt! Az üzengetés helyett inkább felejtsd el örökre az exedet!

Mérleg: El kell fogadnod, hogy egy teljesen más helyzet állt elő. Ha lenne is lehetőséged arra, hogy helyrehozd a kettőtök kapcsolatát, akkor is számolnod kell azzal, hogy a körülmények megváltoztak. Most minden a korábbi párod ellen szól, és teljesen felesleges olyasmivel foglalkoznod, amit már halálra ítéltek.

Skorpió: Ne hagyd, hogy az érzelmek határozzák meg a döntéseidet! Skorpió jegyed alapján senki sem vonja kétségbe, hogy imádsz szerelmes lenni. Ugyanakkor légy óvatos, mert az érzelmeid nem biztos, hogy a legjobb tanácsadók! Ahelyett, hogy az exednek írogatsz, inkább hidd el, hogy a múlt elengedése után előbb-utóbb rád fog találni az új szerelem!

Nyilas: Ahelyett, hogy üzenetet küldesz az exednek, inkább szokj hozzá, hogy a szingliség nem tragédia! Ellenkezőleg! Ha jobban belegondolsz, akkor rájössz, hogy valójában visszakaptad a szabadságodat. Abban az esetben, ha ezt nem fogadod el, káros szokásokat veszel fel, akkor könnyen egy mérgező kapcsolat csapdájában találhatod magad.

Bak: Egy üzenet semmit sem változtat a történteken, viszont előfordulhat, hogy negatív érzelmeket és érzéseket fog újra felszínre hozni. Bakként különben is tudod, hogy egyáltalán nem logikus lépés írni az exnek.

Vízöntő: Meg kell jegyezned, hogy az a személy, akibe beleszerettél, már nem ugyanaz, aki volt. Biztos lehetsz abban, hogy írhatsz neki bármit, ami a múltban talán működött, most nem fog, még a kedvedért sem.

Kíméld meg magad a fájdalom és bánat újbóli átélésétől! Ne hozz elhamarkodott döntést, és ne küldj üzenetet a volt párodnak!

Halak: A lelked mélyén jól tudod, hogy felesleges lenne bármit is újra megpróbálnod. Higgy ennek a megérzésednek, légy erős, ne küldj üzenetet a volt párodnak!

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló