Álomvarázslatok



Három mágia, amivel álmodban kaphatsz választ a téged foglalkoztató kérdésre.Áldott álomszütyő varázs: A varázslathoz szükséged lesz 1 darab fehér gyertyára, 1 kis lila színű zsákocskára, némi macskaszőrre, 1 evőkanál csipkebogyóra, 1 teáskanál macskagyökérre, 1 teáskanál fekete ürömre és 1 papírdarabra. A tündéreknek ajándékba adhatsz például édességet, édes italokat, tejet, mézet vagy magvakat.

Ha megvannak a kellékek, akkor a szertartást kezdd a gyertya meggyújtásával, majd írd le a papírdarabra a kérdésedet! Ezt követően tedd a cetlit a növényekkel a zsákocskába, aminek aztán varrd össze a száját, miközben mondd el ezt a varázsigét:

Van valami, amiről tudnom kell és Morpheus lágy ölében választ is kapok rá.” Mondogasd ezt, amíg összevarrod teljesen.

Ha ezzel kész vagy, akkor fogd a zsákocskát és a tündéreknek szánt ajándékot, amivel menj ki a szabadba. Tedd le egy bokor vagy fa tövébe a zsákocskát és az ajándékot (ha erre nincs lehetőséged, akkor hagyd az oltárodon), majd mondd el ezt a varázsigét:

Tündérek, kedves kis apró népek, ajándékot hoztam nektek és ha kedveteket lelitek benne, úgy arra kérlek, áldjátok meg álompárnámat, hogy holnap éjszaka választ kaphassak a kérdésemre.”

Végül hagyj ott mindent éjszakára! Másnap szedd össze a kellékeket, amik közül a megmaradt ajándékot ásd a földbe, a zsákocskát pedig tedd a párnád alá! Legfeljebb három napig használhatod, utána égesd el, ahogy van!

Álom gyertyavarázs: Ennél a varázslatnál szükséged lesz 1 darab lila gyertyára, 1 téged ábrázoló fényképre és egy tál vízre. Ha megvannak a kellékek, akkor fogd a gyertyát, amibe karcold bele a kérdésedet!

Ezt követően tedd a fényképedet a tál vízbe, amiből nem kell sok, csak annyi, hogy két ujjnyira ellepje a fotódat. Most állítsd a gyertyát a vízbe, majd még mielőtt meggyújtod, mondd el ezt a varázsigét:

Ez a gyertya a fény a sötétben, keresztül hatol minden mélységen, elérve az elmémet és megvilágítva azt, megvilágítva a válasszal, amit tudni akarok.”

A varázsige után gyújtsd meg a gyertyát, aztán mondd el ezt:Tudni akarom, hogy... (itt tedd fel a kérdésedet), ezért ma éjjel álmomban választ kapok rá.”

A dolgod most már csak annyi, hogy hagyod ott biztonságos körülmények között a kellékeket, és feküdj le aludni! A gyertya, annak méretétől függően, valószínűleg leég a vízig, és kialszik, de az sem baj, ha nem, mert ez nem befolyásolja azt, hogy működni fog-e a varázslat.

Álom-képbűbáj: A varázslathoz szükséged lesz 6 darab fehér gyertyára, 1 téged ábrázoló fényképre, 1 evőkanál galagonyára, 1 teáskanál szerecsendióra, 1 teáskanál szemvidítófűre, 1 kis cetlire és 1 tálkára.

A kellékek összegyűjtése után fogd a cetlit, amire írd le a kérésedet! A fémtálban égesd el a növényeket, majd tedd le köralakban a gyertyákat, és tedd a kör közepére a fényképedet! Tedd magad elé a tálat, amibe a gyógynövényeket tetted!

Most a cetlivel a kezedben mondd el a varázsigét: Háromarcú Hecate, megnyitja az álmok ajtaját és válaszokkal szolgál.”

Ezt követően égesd el a cetlit, aminek hamvait keverd össze a gyógynövényekkel. Amikor ezzel kész vagy, akkor végy egy kicsit belőle a kezedbe, és szórd a fényképen a szemeidre, miközben ezt a varázsigét mondod: Háromarcú Hecate megnyitja az álmok ajtaját és amire kíváncsi vagyok, arra ma éjszaka választ kapok.”

Hagyd éjszakára az oltárodon a kellékeket, amiket másnap kidobhatsz!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló